- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
QwErTy42
addikt
Szerintem is szomorú, hogy nálunk ilyen sok birka van és nem tud felelősségteljesen döntetni, ebben egyet érthetünk.
Más kérdés viszont, ha ennél is drágább lenne, akkor miben változna a felhasználók száma. Szerintem nem csökkenne, mert akkor is kigazdálkodná valahogy a szerencsétlen és nem 12, hanem 24 hónapra venné meg.
Sok embernek fázik kis hazánkban a lába, mert a takarója már régen csak a derekát melegíti az elbaltázott és ostoba döntései miatt... -
QwErTy42
addikt
Egy audiban is vw motor van... az alvázról és a kismillió egyéb közös alkatrészről nem is beszélve.
Egy jobb vw semmivel sem rosszabb, mint egy audi. A különbség az, hogy kevesebb benne az extra.
Ha viszont ezt az analógiát nézzük, akkor az epöl semmiben sem jobb a konkurenseknél, mert nem nyújt extrát kialakításban: nincsenek prémium anyagok, megoldások, az utolsó alkatrészik pár kivételével megegyezik a konkurensek hasonló ajánlataival.Rossz példa volt.
Szerintem belőled csak az irigység szól, hogy minden áruházi dolgozónak és gimis suhancnak ilyen eszközei vannak, hogy Te aki hasonlót birtokolsz nem vagy azáltal különleges, hogy megengedheted magadnak a prémiumot. Na látod az ilyen mentalitású emberektől tudnék hányni... " Mert megérdemlem, ... nekem jár,... mert én ugye jobb vagyok ... és társai.
Vicc kérem szépen, vicc!Dyra: +1 A tartalom fogyasztás és generálás nem ugyanaz. Aki valóban dolgozik és nem csak henyél, annak elég kevés alkalma van a tartalom generálás( értsd munka) és az élete( nem fb-n csacsogás ismerősökkel, hanem mondjuk ne adj Is'n találkozni is velük vagy családi életet élni) mellett ilyen okosságokra.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest