- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shiku
aktív tag
Nos egyfelől ne beszéljünk szélsőségekben.
Nem azt mondtam, hogy a gyerek ne nézzen pl mesét, nagyon jó rajzfilmek vannak.
És vannak olyan képes könyvek, ahol a kép jó.Viszont te meg ne beszélj ostobaságokat légyszíves! Ezek a kormeghatározások. Egy 2 éves gyerek valóban nem, de pl egy ötéves nagyon is el tudja képzelni, ha mesélsz neki.
Azzal egyet értek, hogy nem a lexikális tudást kell nyomni.
A kötelezőket én sem szeretem/szerettem, mert azok kötelezőek csakhogy kellenek, mivel sok gyerek magától a büdöséletben nem megy könyv közelébe.
És nekem nem fogod megmagyarázni hogy ez miért is nem rossz így, ha a saját szememmel, látom, hogy mennyire gáz.
Kocka suliba járok, és könyvtáras nagymamám van.
Nap mint nap azt látom, hogy az emberek nem szeretnek olvasni, és nem értik amit olvasnak. És nem véletlen, hogy ez egy infós osztályban ennyire kivirít.
És ez így, akárki akármit mond, nem jó.
És ne is akarjon senki meggyőzni az ellenkezőjéről. -
Shiku
aktív tag
Nekem is ez volt az első gondolatom mikor megláttam
Csak újjal rajzolni igazából nem kényelmes.
De ez a pasas nagyon profTomBennet
Gyereknek ilyet adnia kezébe felelőtlenség! Ennyire nem olcsó!
Amúgy meg, akkor már inkább igazi könyvet adok neki
Egy az egyben nem tartom jó dolognak, hogy ilyen... informatikaian nőjön egy gyerek.
Amúgy aranyosak, és pl a zongora jópofa -
Ulkesh
őstag
" Ilyen húzás pl. hogy a Macbook Mini-DVI portjára két külön adapter kell ha analog vagy DVI-ra akarod kötni"
Végül is mennyivel jobb, hogy a legtöbb PC-s noteszen csak analóg VGA kimenet van, vagy jó esetben HDMI, amihez szintén kell átalakító, ha DVI-t akarsz használni
""ne feledd, hogy van aki vindóz dédelgetésből él, de otthonra azért nem kívánja az ilyesmit, otthon csak végfelhasználó akar lenni, hassle-free módban""
Ezt mintha rólam írták volna
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged