- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sien
aktív tag
nekem igazi gyerekeim vannak, de nem törnek össze zúznak szét semmit maguk körül. nem kellet elbarikádozni a tv-t hifit, ismerik a környezetüket és tudják mit lehet tenni és mit nem. már ha arra gondoltál hogy egy igazi gyerek tönkretenné. ha nem arra gondoltál, akkor fogalmam sincs. nekem van a szifonomon két rajzprogram is, a kicsi kijelzőn a 7 éves lányom gyönyörű dolgokat tud rajzolni az ujjával, élvezi hogy azzal rajzol nem ecsettel, krétával ahogy szokott. ipaden még jobban fogja imádni. azt sem tudom hogy miért baj ha ilyenen olvas könyvet. az a lényeg hogy olvasson nem? mennyivel jobb hogy egy papírkönyvet lapozgat, mint ha ilyen interaktív módon teszi, ha valamit nem ért két gombnyomással utána tud nézni, esetleg a szövegben nem állókép van hanem elindítható videó, ami még emlékezetesebbé tudja tenni azt amit olvas. amikor én kezdtem az általános iskolát nem engedtek a tanárok rotringot használni annak az egyetlen srácnak sem akinek volt, mert hogy faceruzával lehet csak megtanulni írni rendesen. érdekes hogy minden újításnak meg kell küzdenie saját korának "jó a lovaskocsi minek ez a pöfögő szekér" embereivel
-
moonman
titán
van egy csomó buktája az Apple-nek is, csak azokról valahogy mindenki elfelejtkezik: MacBook Air, Apple TV, sőt én ide sorolnám a Snow Leopard-ot is, legalább akkora blama volt, mint a Vista, csak kicsit más volt a közönség.
Top 10 Apple products which flopped
Apple’s Worst Products and Biggest Failures
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Midnight Sport Band S/M, M/L méret 45mm - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- ÚJ - Power Bank 10600mAh / 22.5W Akció! Csak 4.490 Ft!
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- 3-IN-1 USB C HUB Samsung - DEX
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest