- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Az a legjobb Csabában egyébként, hogy nem elvakult és elfogult, hanem elmondja a pozitívumokat, de emellett a negatívumokat is.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Wozniak Bandit is megnézhetitek.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
válasz
Gadgetfan_ #252 üzenetére
Milyen volt a teszt az iPad Air-ről? Negatív? Nem. A plecsnit kifogásuljuk sokan, de választ kaptunk a miértre és arra is hogyan értelmezendő. Szerintem, ha valaki elolvassa ezt a tesztet, akinek nincsenek alapból ellenérzései az Apple ellen és van lehetősége megvásárolni, azt ez a teszt csak megerősíteni fogja.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Érthető. Számomra is ajánlott lenne, de nektek figyelembe kell venni azt is eddig mikre milyen plecsnit raktatok, felmérni az esetleges felhasználói bázist és oprendszer szerint sem nagyon szelektálhatjátok őket, mert nagyon emberfüggő ki mit szeret és mire használja. Mindezek mellett azért a magyar átlagkeresetet is bele szoktátok kalkulálni, ami szerintem pozitív. Nem olyan egyszerű ez azért és tényleg sok múlik az értelmezésen is. Így, hogy leírtad ti mit értetek az "erős tetszett" alatt egyet tudok érteni.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Értem én és igazad van, de ha valaki munkára akarja használni a tabletjét vagy kompaktját akkor én még mindig a Windows 8-as gépeket ajánlanám. Ez is magánvélemény. Persze az más, ha a munkahelyen pl. iMac van, de a legtöbb helyen Windowst használnak és bár én nem tapasztaltam, de hallottam már kacifántos kompatibilitási gondokról Word, Exel, PP dokumentumoknál amiket nem Windowson készítettek vagy utólag szerkesztettek.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
válasz
MegalodonS #90 üzenetére
Ha jó ajánlatban meg tudod venni az iPad Air-t akkor még a Transformer árába beleférhet egy tok billentyűzettel. Én annak is csak akkor látnám értelmét, ha tényleg sokat gépelsz. Egy e-mailt megírni vagy fb-ra postolgatni nem kell billentyűzet. Bár ez magánvélemény. Szövegszerkesztési munkákhoz pedig mindenképp egy Windows 8-as kompakt lenne ajánlottabb.
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
válasz
MegalodonS #84 üzenetére
Mármint, hogy androidot vagy iOS-t? iOS-t, magától értetődő...
-
Katsuo Nobuo
csendes tag
Nagyon szép darab. Bár egy Apple terméket sem lehet csúnyának nevezni. Szerintem az iOS7-el sincs semmi baj. Ezt nem felhasználóként mondom, nincs semmilyen Apple termékem csak az üzletekben nyomkodtam őket. Az ikonok inkább modernebbek, színesebbek lettek mintsem gyerekesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- SzoftverPremium.hu
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged