- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
univerzita
addikt
Siastok. Tudnátok segíteni? Tegnap este lefagyot a Air. Hejrehoztam de azóta a 2 smart coverel nepkapcsolja le és fël amikor megemelem.Tehát a mágnes zár nemreagál.Valami ötlet?
-
univerzita
addikt
Köszi, én is beállítottam.
Csak az vele a bajom, hogy a lehúzható értesítési "redőnyön" nem jelenik meg, hogy adott napon milyen névnap van. Képzeld ma engem a naptár maga figelmestetett hangal hogy mijen névnap van ma. Csak az a baj hogy mivel nálam a slovák és a magyar névnap is benne van de csak a slovákra fidyelmestetett. Ast tettem bele elsönek úgy lehet azért. Esetleg ha éslels valami hasonlót írjál. -
univerzita
addikt
Mivel én nem magyarul hasnálom a ipadet lehet hogy nem minden pontos fordítás less. Tehát nem közvetlenül a naptárt nitod meg. Megnitod a ipaden a Beálitásokat.Bal felén a iCloud alat megnitod a Mail-kontaktok-naptár. Megnilnak a mailok amiket hasnáls és a alsó resén van hogy hozzáadni. Ha est megnitod akkor mejelennek a hozzá adható lehetöségek-iCloud-Google-Yahoo. Legalul les ojan hogy ,,máss". Megnitod és megjelenik hogy Email alatta a Kontaktok éss lagalul a Naptárak.Naptáraknál a masodik mezöbe az al hog hozzáadni naptárt. Est megnitva megjelenik egy mezö amibe beírod http://lka.hu/other/nevnap/ éss ablak job felén megjelölöd a hozzáadást. Remélem sikerül. A nem hejes írásert elnézést. Esetleg jelezd hogy sikerült.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3142 üzenetére
Két nagyon jó appot tudok ajálani ami nagyon megkönníti a pc és apad kösti komunikáciot. Pc-re a iTools-t appod amejel sok dolgot rá tuts tenni ipedre amiket a iTunes nem tes lehetöve. A másikot a storbol ingyen lehet letölteni. A neve Documents by Readdle . Ezzel a ipadon lévö filokat können tudod kezelni.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3139 üzenetére
Serintem iphonra azért tudtá filmeket másolni mert ezek mpg-4 formátumba voltak és est már támogatja a apple. Tehát vagy átkonvertálod a avit mpg-4 -re(ez eltarthat akár tobb órakig,pc-töl függ) vagy a telepítet playerbe másolod vagy streemeled gépröl. Mivel hogy a töbség kevés hejjel rendelkezünk streemelésel oljuk meg. Ha megvesed a pl.nPlayert es ha megnitod a iTunest akor job sélen otvan hogy iPad. Rakattintva megnílik a iPadod.Maj a felsö sorbol kivalastod a Aplikáciok. Megjelölöd és lagalul megjelennek a telepített aplikációk. Köstük less a player. Ha rákattintas magnílik a player és megjelenik egy ablak-dokumentumok. Ide kell bemásolni a filmet.
-
univerzita
addikt
válasz
Urban Terror #3137 üzenetére
Avit nem támogat a iTunes. Est csak úgy tudod megtenni hogy telepítes media playert és abba bemásolod.
-
univerzita
addikt
válasz
Hofeher #3129 üzenetére
Én Zyxel 310 -est hasnálok 2TB hd-kel.Töb fajta player ( Nplayer,AVplayer stb.) külömbözö modon kapcsolódhat nashoz. Én 8player hasnálok és DLNA keretül.Miért DLNA kerestül? Mert amikor ipadon megnitom a player azonnal lássa a NAS-t és a rajta lévö filekat. Mindest nagyon gyorsan tesi éss semmi mást nemkel neki megadni. És igy tudok streemelni akár 25-35G BR filmeket, 4K videokat. De termésetesen mindenki külömbözö csatlakozási módot preferál,nekem ez vált be. Egyébként a zyxel rendelkezik Polkast funkcioval amit külön aktiválni kell majt ipadre is telepíteni kell stórbol és akkor bárhonnan tuds streemelni a nasodrol. Perse ha megfelelö a feltölségi seb.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #3034 üzenetére
Ha SK - bol vagy akkor akár még hokirajongó is lehets.It tuts NHL mérközések össefoglalókot nézni- video.nhl.com. Slovakul is mükodik,én naponta hasnalom.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #3027 üzenetére
File managernek est tudom ajálani-Documents by Readle
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #3027 üzenetére
Pc-röl én inkáb iToolsal mentek mert ott konkrétan ki tudom válastani hová akarom a tartalmat. Vagy Airre telepíteni file managert és azzal.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #3024 üzenetére
Hová menti- dokumentumok?
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2969 üzenetére
A storban még otvan a Hungarian tv de ez fizetös,ez talán tud streemelni tv adásokar.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2969 üzenetére
Ha élöbe akars mindigtv-t nézni akkor perse kell hozzá egy külsö tuner.En akarok majd egy ijet venni mert akkor bárhol tudok pl. Forma1 nézni (perse ahol van vétel)
-
univerzita
addikt
A storban ot van a mindig tv, a új Chrome browser már rendelkezik fordítoval.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2944 üzenetére
Én a te hejedbe est tenném: bemennék a bankba amejnél a bankártya van aktiválva. Perse kellene rá tenni egy össeget. Megkérdezném hogy a kártya nics-e valamijen össegig limitálva a internetbanking. A üzenetben amit kaptál utalnak arra hogy töbféle jellege lehet a problémának. Akár a komunikácio a banki és a store server között vagy más. Ha a kártya rendben van(banki oldalrol) akkor ujra refresseld a adataidot a storban ess probaj vásárolni valami olcso appot vagy ingyeneset. És most a Gift kártyárol. Ezzel a moddal nehány honapja lehet vasárolni közép europai orságokba. A lénege az hogy abban a orságban kell megvásárolnod a kártyat ahol apple ID acontod van.Gondolom magyar ID van tehát magyarorságon kel megvenned. A aktiválása egyserübb mint a bankártyánál. Amikor aktiváls bankar. mod fizetés akor otvan hogy más mód. Ha megjelölöd akkor kijon hogy redeen. Ha megjelölöd akkor megjelenik egy hossú ablak amejbe beírod a 12-jegyü sámot amit a kártya tartalmaz. És már megisjelenik a össeg a storban. Gift kártyát apple forgalmazók arulnak.Irásért es fogalmazásért elnézést kérek.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2917 üzenetére
A üzenet végén amit kaptál store supportol írják neked hogy ha nemsikerül a kártyat fizetés képessé tenned akkor ott a Gif mód.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2927 üzenetére
Amig nem oldódik meg a probléma a kártyáddal ess nem jelzik hogy már tudod hasnálni addig tuts rá tenni Gift kártyával. Van 15-20-25€-rosban. 1 percen belül rajta van a össeg és mindig látod hogy menyit kölltötél és meny van még rajta.
-
univerzita
addikt
Aki hasnál töltésnél Battery doctor appot tudnátok szegiteni? Amikor tölteni tesem a Air a Battery doc. be van kapcsolva és a töltés végén jelzi hogy 100% . Majd kimutat egy minösítést hogy mijen álapotba van a aksi. Nálam a utolsó 3 töltés után már csak 3 csilagos minösítés kaptam és kéri hogy a következö toltés fuul töltés legyen. Nemértem mert ugyanúgy töltöm mint idáig. Van valami tippetek hogy ez miért lehet?
-
univerzita
addikt
A új VLC super.Visi a HEVC vagyis a x265 kodeket. A új dizájn is super.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2823 üzenetére
A bankártya ami neked van támogyatya a store? Nekem pl. ojan kártyám ami nics benne a válastékba. Én Gift kártyával fizetek. Est a fizetési modot már magyarorságon is lehet alkalmazni. De a ingyenes letöltésnek müködnie kellene.
-
univerzita
addikt
App store-Box for iPone and iPad.50G free
-
univerzita
addikt
Kezdetén amikor valaki felltett nagyon super aksi idöt akkor scak iridykedve néztem. Én a vegyess hasnálattal 12 max 14 orát soktam ossehozni. Igaz én 2%-kig nem sokom lemeríteni. Azért ha ossehoztok hossú aksi idöket írjátok meg hogy mijen körülmények között mert csak úgy ,,kósser".
-
univerzita
addikt
Tegnap lesedtem 15G 4K video rovidfilmeket.Hát ez valami brutál!!! Vannak köstük rövidek és hossabak is. Hálozatról a player sagatva vitte de amikor rámásoltam a Airre akkor már simán vitte. Aki igazán tudni akarja hogy a Air kijelzöje mire képes az probája ki.Nem lehet vele betelni anyira dönyörü.
-
univerzita
addikt
Kicsit elkéstem a válasommal a múltkori témát illetöen.Tehát most a amazon.co.uk-an a keresöbe beírod hogy-wireless storage-akkor kidobja a össes tipust.Most elég nagy árlesálítás van. Aki márkássat akar ott a Kinston vagy a Verbatim. Nekem a Easy Acc és a HooToo jön be. Még anyit füznék hozzá hogy ha valaki ojat ves amejiken van kártyaolvasó akkor a külsö HDD csak akor lássa ha a kártyaolvasóba van kártya.
-
univerzita
addikt
válasz
GeneraL_XTX #2598 üzenetére
Én 8playert hasnálom. Van free és fizetös. A külömség az hogy a free egy mappábol 5 filmet játsik le. Vagy a Vid On player az free,nem ros.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2576 üzenetére
Nekem is 16G-van. Maj közöld hogy neked menyi hejet tudna felsabadítani.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2574 üzenetére
Néztem a stórban van e hasonló app de nemtaláltam. Nekem ígyis megfelel. Nálam pl. a facebook-ról is törölt töb tíz Mb-tot.De más forumokon írták hogy akár töb GB-tot felsabadítot.Ez pl. 16G Airnél nagyon hasnos lehet.
-
univerzita
addikt
válasz
Szabikaa20 #2572 üzenetére
Ha van PC-d akkor nem kell storbol.
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap #2561 üzenetére
Serintem idövel bistos a storban iss less hasonlo app. Én nagyon megörültem neki mer enyi felesleges dolgot nemtaláltm volna meg. És úgytunik hogy még a safari is gyorsab lett. Serintem te is ha valamijen barátod a sajá gépére feltenné és nála lefuttadnál.Lehet hogy meglepödnél hogy menyi hej felsabadítható.
-
univerzita
addikt
válasz
legiaap #2507 üzenetére
A storbol ingyen lelehet tölteni a battery doktor hd appot.Nagyon jo kiss app,ssok mindent meg tuts vele nézni.Pl.hogy hány %-kon van a fényerö. Amikor töltö a Air akkor hagy futni a appot ess be tudod alítani hogy amikor 100%-ra fel van töltve hangosan fog figyelmestetni. Én meglepödtem mert amikor feltöltötem a Airt éss mutatta hogy 100% akor miután feltettem a bat.doc. Az serint bizony még kellet tölteni.Ajálom mindenkinek.
-
univerzita
addikt
En a 8playert hasnalom.Ez kezeli a Dts hangot iss.Nekem NAS-rol meg a BR-filmeket iss vitte DTS-MA hangal.
A Lite verzio ingyeness,de 1-mappábol csak 5 filmet kezel.A fizetett verzio kezeli mindet. De ha csináls tobb mappát 5-filmenkent akkor jo les. A Pro verzio nem drága(4-5) euro. -
univerzita
addikt
Igen,amikor megvesel egy pendrivot akor talán FAT 32-re van formázva éss akkor nemlehet 4G nál nagyob filet rá tenni.Windovson kerestul átformázod NTFS-re. Igy már rá tuts tenni akár 15G filet.Termésetesen a Total Commanderel tuts rá másolni.A nagy 1 vagy 2TB merevlemezek iss NTFS-re vannak formatálva .
-
univerzita
addikt
-
univerzita
addikt
válasz
alba-regia #1984 üzenetére
Sajnos nemtudok valasolni mivel még nem vagyok tulajdonossa e eskoznek. En egy 16G Air akarok venni ess bizony a 16G igen kevess. Othon nem problema mert NAS-rol streemelnék. Csak ha mennék valahova akkor már nehany MKV-filmet nemtudnék rátenni. Ezzel a késulékkel ( vagy hasolloval mert van tob fajta) konyen tudom boviteni kapacitást.A leirasba az serepel hogy letrehozol egy wifi halozatot amihez akár 5-ten tudnak kapcsolodni.A kesulék ara 60 euro korul van ess az tartalmaz 32G micro sd kártát.Termésetesen tuds pendrajvot is csatlakozni. Hejesir. elnezest kérek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- Router gondok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacSzerez.com - iPad / 7. generáció / Ezüst / 128GB / Wifi / Garancia!
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest