- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
legiaap
félisten
válasz
siemenss65 #6208 üzenetére
Az nem is baj. Semmire sem elég az.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #6154 üzenetére
Nekem most az iCab-el is vannak gondjaim. Mikor írok akkor a szövegdobozban néha nincs ott a kurzor és így nem tudok javítani. Nagyon gyakran kilép, akad, laggol. Az az igazság nagyon kéne a 2 giga ram, hogy ne forduljon ilyen elő.
Sajna más tablet alternatíva nem igen van ilyen árban. Surface pro 3 tetszik de az ára kritikán aluli, ráadásul lehet lapátra teszik. Sony windows tabletei is jók de drágák, ja és az app kínálat is kriminális.
Csak oda lyukadok ki, hogy Air 2 lesz ebből ha 2 giga rammal jön. -
legiaap
félisten
Kapott frissítést az iCab böngésző. Támogatja is a 1Password-ot. Meg is vettem. Most tesztelés alatt van. Kíváncsi vagyok Safari után, hogy fog tetszeni.
-
legiaap
félisten
válasz
Arthuro_Adam #6024 üzenetére
Baz+!
Erre rá nem jöttem volna. De akkor a play gombbal miért nem viszi? -
legiaap
félisten
válasz
Jeanne d'Arc #6010 üzenetére
És most nézem facebook app sem játsza le a youtube videót.
-
legiaap
félisten
Kérdés: A safariban ha van egy beépített youtube videó akkor elindítja nektek ha a play-re nyomtok? Nálam sehol sem. Az viszont érdekes, hogy az 5S meg igen.
Hihetetlen, hogy csak iPad-ben találok hibákat. -
legiaap
félisten
A wifis baj engem is elért 8.0.2-t használva. Felcsatlakozik, de nem tölti be az oldalakot. Repülőbe kell tennem majd vissza az helyre hozza. Ugyanezt tapasztalom 5S-en is. Napi szinten 3-4-szer eljátszák.
Másik hiba amit találtam, hogy írtam a hsz-t itt, majd select all és mondom copy-ra rámnyomok (hosszú hsz-nél elengedhetetlen, ha neadjisten újratöltené az oldalt) de nem jött elő a copy-s fekete buborék. Safari bezár majd újranyit oldotta meg. -
legiaap
félisten
Na október 20-án jön a 8.1. Remélem kajak jó lesz.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5977 üzenetére
Annak igen örülnék ha apple bácsi engedné kiválasztani az alapértelmezett böngészőt. Ha az iCab amit erdőke emleget mindig tudni fogja kezelni a 1Password-ot akkor átlépek arra. Addig nem veszem meg. Még a Mercury sem tudja sajna.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5970 üzenetére
Van egy érzésem, hogy a Safari ilyen szar lesz egészen addig míg nem jön az IOS9 2 giga rammal.
-
legiaap
félisten
Megőrít, hogy a négy ujjas felfele suhintás nem mindig működik.
-
legiaap
félisten
-
legiaap
félisten
Ha a jobb felső sarokban lévő dupla ablakot megnyomom a safariban nem akad, viszont ha előjön ugye a 3D-s nézet és ott adok hozzá új ablakot, ahogy visszamegy rá ott még mindig szaggatós, nem folyamatos.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5824 üzenetére
Én különleges/egyedi lettem ezzel a frissítéssel.
-
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #5812 üzenetére
Ezt akartam írni én is. Mindenre mehet fel kivéve iPhone 6ra és a plusszosra. Bár most már törölték állítólag.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5806 üzenetére
Nálam már fent is van.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5721 üzenetére
Amúgy észrevettem az előbb, hogy ha meg akarok nyitni egy új lapot és előjön az új nézet akkor ott beakad azért.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5718 üzenetére
Nem vagy developer akkor hogy tenné fel a GM-et?
Na de amúgy ilyenek vannak nálad?
Vagy másoknál? -
legiaap
félisten
Ha itt fórumoztok és írtok fórumban, beklikkeltek a szövegmezőbe akkor annyira felugrik, hogy nem látszik a teteje, csak akkor mikor elkezdtek írni?
Másik, hogy mikor beszúrtok egy szmájlit akkor ugyanez lesz? Felugrik a tetejére úgy hogy nem látszik az eddig írt szöveg meg a beszúrt szmájli, csak akkor ha újra elkezdtek gépelni?Előző szoftvernél nem volt ilyen.
-
legiaap
félisten
Na megtaláltam az első hibát. Mikor felhúzom az alsó sávot és el akarom forgatni a kijelzőt nem fordul el. El kell tüntetnem az elsó sávot csak utána.
-
legiaap
félisten
Na nekem is frissült végre.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5658 üzenetére
Az lesu belőle. Errort kapok mindig.
Mire is számítottam ugye. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5551 üzenetére
Ezt nem hiszem el nem tudták megoldani.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5519 üzenetére
Na akkor kiakadok.
-
legiaap
félisten
Majd akkor akik felteszik árulják el van-e osztott képernyős mód.
-
legiaap
félisten
Nekem eddig jól bírja a kijelzőn pedig már ejtettem rá dolgokat. 5S, apple tv kapcsolója már landolt rajta miközben pörgettem felette.
-
legiaap
félisten
ZAGG Folio-t használ valaki. Nagyon filózok rajta. Megtetszett.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5403 üzenetére
Talán nem kén keresztbetett lábon gépelni. Ilyen pózban egy laptop is simán lepottyanna.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5385 üzenetére
Itt is. -
legiaap
félisten
A settings, General, Usage résznél nektek is lassan tölti be, hogy melyik app mennyit foglal?
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5337 üzenetére
Nekem semmi respringem sincs 7.1.2 óta. Nem bétázok.
-
legiaap
félisten
Ma kivettem a tokból kicsit megpucolni a tokot is meg a hátulját is. El is felejtettem mennyire vékony tok nélkül.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #5193 üzenetére
Amúgy tudod mi az érdekes. Ugye állandóan újratölti az oldalt a safari, viszont nem bírtam az előbb idegilek és nyomtam egy restartot. Erre most nem tölti újra...what tha f..ck?
Nem értem.
Persze egy idő után újra fogja kezdeni. -
legiaap
félisten
Ma ismét rámjött az elhajítom a csába az Airem életérzés. Facebook állandóan kilépeget, a Safari is kidobál, belaggolt a gépelés safari alatt.
Komolyan iPhone 5S-en semmi gondom nincs csak itt. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #5055 üzenetére
Én párszor újraindítom mikor megbolondul.
-
legiaap
félisten
Ma csinált egy érdekességet a kicsike. Leakasztotta magát a wifiről és nem tudott visszacsatlakozni. Kereste, kereste de nem találta. Mindeközben egy laptop egy 5S és egy 5 simán fent van...
Egy restart térítette észhez. Én már nem mondok semmit ezekre az anomáliákra. Meg vonom a vállam azt nem foglalkozok vele. -
legiaap
félisten
Vagy levág vagy életlen lesz. Akkor ennek mi értelme? Csinálok egy fasza képet és nem tudom normálisan beállítani? Így a netes hátteres appot sem érnek semmit sem.
Egyre jobban kezdek kiábrándulni ebből a géppből sajna.
Amúgy a korábbi ipad-eken IOS7 előtt is ilyen volt a helyzet a hátterek terén? -
-
legiaap
félisten
Valaki mondja már meg milyen hátteret érdemes beállítani? Akár mit kerestem eddig mind életlen lesz.
Most találtam egy képet flickr-en ami nagyon tetszik. Letöltöttem, iPhoto-ban beállítottam 4x3-ra és így sem jó neki. Nem teszi ki a teljes képet, mintha bele lenne nagyítva és tök életlen. Nem olyan éles mint mikor letöltöttem. Amiket próbáltam háteres appokat minddel ez a bajom. -
legiaap
félisten
Az igazság az, hogy ezek az apróbb hibák igen idegesítenek és filózok a váltáson, de nincs mire. Így megtűröm egyelőre.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4812 üzenetére
Azóta van mióta feltaktam a 7.1.2-őt. Az előző verzióval is csinálta de nem ilyen gyakran.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4807 üzenetére
Most utoljára igen a Safariból, azon belül flickr oldal betöltésekor dobott egy respringet.
Na pont az előbb ismét. Safari, phonearena oldal után kaptam alma logót.
Én mindjárt kivágom az ablakon ezt a gépet. -
legiaap
félisten
válasz
Szabikaa20 #4802 üzenetére
Túl meleg? 14 fok van nálam. A hócipőm ki van már ezzel a respringgel. Elvileg javították de úgy látszik ku..va mód nem. Tegnap is volt.
-
legiaap
félisten
Ne, tudom mi lelte a gépemet, de ma már kétszer volt respring...
-
legiaap
félisten
válasz
Vasinger! #4535 üzenetére
Facebook messengerre van alternatíva: Chatnow pro
-
legiaap
félisten
válasz
spawn21 #4532 üzenetére
Nem magyarázok semmit. Kanapén használom, ölben használom és mint mondtam nem nehezedek rá és nem csuklik össze. Akarsz képet, videót is róla vagy mi...
De mégis ne várjál már csodát ilyen fajta toktól. Stabilitás kell akkor betonozd be vagy hegessze egy tokot az nem fog elmozdulni. -
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4509 üzenetére
Kinek mi ugye
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4507 üzenetére
Én nem fóliázgatok. Felesleges. Egyrészt a tok megvédi, másrészt, 1-2-3 éven belül úgy is cserélem.
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4427 üzenetére
Ilyen nálam is van, nem tudom mi lehet az oka.
-
legiaap
félisten
Airplayben kitoltam a keynote-ot tv-re. Igen jó minőségű volt, éles kép, nem akadt. Viszont kétszer volt respring...
-
legiaap
félisten
Nagyon remélem ez nem lesz igaz: [link]
-
legiaap
félisten
válasz
vadászcsiga #4180 üzenetére
Nekem meg PC-m sincs, csak iPad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- FOTÓS beárazás
- Steam Deck
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- ELADÓ iPad mini 6 generáció 64GB WiFi / A2567 - Starlight
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest