Új hozzászólás Aktív témák
-
7Heads Drago
veterán
válasz
GoldhandRent #70 üzenetére
Kérdésre: nem
egyzetelős, excelezős "gépnek" sokkal jobb egy használt iPadet venni, mint kb bármilyen 150k alatti notit.
A lányom közgászt csinálja. Notin csinálja a feladatot. Tableten kommunikál a tanárral, telon meg az osztálytársakkal. Ipad-en meg lényegesen lassabb pl egy excel táblázat szerkesztése, és már csak a képernyő mérete miatt se ajánlott sztem. Ettől persze lehet hogy elbírja és lehet rajta csinálni, csak minek szenvedjen az ember ha nem kell?
A tablet elég neki az egyetemre, oda meg a noti lenne nehéz és nagy is. -
ilor14
tag
válasz
GoldhandRent #64 üzenetére
Egy használt üzleti szériás laptoppal is el lehet lenni, még jobban is jársz valószínűleg, mint egy új, gagyibb minőségű társával.
Én egy 80 ezerért vásárolt latitude-al csináltam az egyetemet, simán elég volt mindenre (bár inkább operations oldalon voltam), a legdurvább dolgok amiket csináltam rajta az pár virtuális gép futtatása szimultán. -
7Heads Drago
veterán
válasz
Nálam nem ez a tapasztalat. 2 db Cromeban 8-10 ablak nyitva, mellette adobe acrobat reader, word és excel és egyebek (amiket most nem taglalnék) és nem fagy kérlek.
I5-4300M, 8gb ram, win 10 pro
Persze tudni kell jól összerakni a win-t és értelmes hardvert választani. És bőven 200 alatt maradtam.
Mellesleg a lányom egyetemista és nincs itthon asztali pc csak a noti. -
Noukoum
veterán
válasz
De az M1 nem 200e alatt van.
-
Szabi®
addikt
válasz
Picit vedd ezt át jobban, hogy mikkel is voltak szerelve a macbookok, ipadok a közelmúltban, már ami a grafikus egyèget illeti. Intelhd/PoweVr mond valamit ? Mit tudtál csinálni egy 4 èvvel ezelötti 400 ezres Air-en amit egy 300 ezres gamer laptop nem tudott ? Ne az M1-ből indulj ki ....
Egy-egy macbook szèria olyan siralmas grafikus teljesítményt tudott, hogy jószerivel azok is csak exel-re voltak elegendőek .... -
Szabi®
addikt
válasz
GoldhandRent #54 üzenetére
A munkám során több egyetemem, főiskolán megfordultam, kèt kezemen elfèrt számszerűen egy-egy iskola macbook tèteles száma ... Abban igaza van, hogy ezek mèg mindig elérhetetlenek a legtöbb felsőoktatásban rèsztvevő számára hazánkban, függetlenül attól te hogyan vélekedsz erről.
""akinek pedig eros gep kell majd egyetemre, annak valszeg mar van is""
Ezt komolyan egy èrvnek szántad ??
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Lexus, Toyota topik
- Napelem
- iPhone topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- Google Home/Nest
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged