- Apple iPhone 17 - alap
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- A Galaxy S23 és egy csúcstábla izgatottan jelez
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én úgy tudom, hogy alapvetően nem a kijelző károsítja a szemet (a CRT óta), hanem az, hogy egyfoyltában egy helyre fókuszálsz, így ellustulnak a szemmozgató izmok. ezért lesz szemüveges egyre több iskolás, és az olyanok is, akik csak papírról olvasnak.
ettől függetlenül szerintem ez nem egy olyan nagyon jó eszköz... a billentyűzet miatt egy netboook jobb lehet sokkal (meg a felbontás miatt is). ha választani kéne szolgáltatás alapján, akkor nekem jobban bejönne egy olyan google books, ahol bérelni/vásárolni lehetn könyveket. mert az, hogy a Times és hasonló lapok átkerül ilyen kütyükre csak egy dologra jó, hogy az a csávó át tudja verni a fizetős legyen az online sajtó is, és erre legyen egy, a felhasználókra nagy befolyással bíró társa is.
kokyt: az e-ink teljesen más szemszögből közelíti meg a dolgot. miért fejlesztik még mai napig az IrDA-t? pedig a BT elég jól lenyomta.
-
(An)Dante
őstag
Az LCD kijelző nagyon fárasztja a szemet ugyanis a statikus, villogásmentes tartalom folyamatos bámulása közben csökken a pislogások száma, mely miatt könnyebben szárad a szem.
A folyamatos, direkt magas fényerő szintén káros, de ez minden LCD és OLED kijelzőre igaz. A hagyományos, megfelelően nagy betűkkel nyomtatott könyvek jó fényviszonyok között sokkal kevésbé terhelik a szemet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ZBook Studio 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5350 2-in-1 13.3" FHD IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 256GB NVMe IR kam gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 6700XT / 32GB DDR4 !
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT OC 8GB CHIEFTEC Libra 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest