- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 200 Pro - mobilportré
- MIUI / HyperOS topik
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Akciófigyelő: Árkedvezménnyel indít a Watch GT 6
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
én értem, de vannak tantárgyak, amit nem lehet így megoldani. nem tudom milyen órákra jártál, és ott mennyi tananyag van, de szerinted kinek van ideje visszahallgatni az órai hangfelvételt még egyszer? egyszer hallod órán, és úgymond "real time" feldolgozod, leírod. aki nem képes erre, az nincs megfelő szinten a tanulásban.
az előre gyárott jegyzetet általában félév elején megkapod/-veheted jelenleg is, ez nem nagy varázslat.
amit te mondasz, hogy interaktívan megtárgyaljátok az óra anyagát, ahhoz nem az óra végén kell megkapd a jegyzetet, hanem előre, hogy előre felkészülj belőle. van ilyen óra, úgy hívják "gyakorlat". ellenben előadáson ülsz, és figyelsz arra amit az elől álló csávó beszél, feldolgozod, és hozzáfűzöd a gondolataidat. ez nem azt jelenti, hogy a tanár tollbamond neke,d vagy ha esetedben ilyen élmények voltak, akkor azt sajnálom, rossz helyre jártál. hanem megvilágítja azt az anyagot, amit amúgy is elolvashatnál magadtól egy könyvből, illetve hozzáteszi a saját tudását, amihez előadás közben/után te hozzáteszed a saját tudásodat.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3382, 95% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro / Gyárifüggetlen / 128GB / 12Hó Garancia / 88% akku
- AKCIÓ! 3Dconnexion SpaceMouse Enterprise egér garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest