- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #134 üzenetére
Ha te is akarnád, hogy az apple csillaga leáldozóban legyen, te is ilyeneket firkálnál.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #112 üzenetére
Nem tudok de nem is kell más érv mellette. Minek? Ki az a hülye aki azon filózna, miért ez vagy az a neve egy kütyünek. Ilyet még nem hallottam hogy egy cég valamelyik új termékénél a találgatás ilyen viharos lett volna. Egy egyszerű ember ha megveszi az iPhone 6-ot, tuti nem értené meg elsőre, miért az jött a 4S után. A legegyszerűbb, legérthetőbb, amibe nem kell logikával belegabalyodni, az az 5-ös név. Szerintem ebben egyetértünk.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #110 üzenetére
Ha nem logikáznál rajta, hanem tegyük fel valaki gyorsan felsorolná neked az eddigi modellek elnevezéseit, tuti hogy az 5 lenne neked is a szimaptikus. Mint a kollega is írta, apple=egyszerűség.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #105 üzenetére
A 2. iPhone neve se iPhone 2 lett, a 3. iPhone neve se 3 lett, de a negyedik neve iPhone 4 lett.
Épp ezért egy katyvasz ez a számozás. Ezért nem biztos semmi, ezért megy a vita.
manchester85 Értem, hidd el. De én is feladom.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #102 üzenetére
Ha szakítanának a logikával, akkor az 5 a legvalószínűbb. Te is mondod, hogy az emberek az iPhone 5-re vártak. Így megkaphatnák. Ez az érdekük is. Írtam már, hogy az 5 az egy nem mindennapi szám, talán a 10 nél is szebben hangzik.
Azt is hozzá lehetne tenni hogy van verzionos iPhone 4, így akkor meg hívhatnák a te logikáddal 7-esnek is.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #98 üzenetére
Csak azt mondd meg mi ráknak kell mindig logikának lennie a számozásban? Szerintem simán szakithatnának ezzel a "hagyományukkal". Én jobban örülnék neki, minthogy kimaradjon az 5-ös.
Mindenki elbeszél a másik mellett (én is)
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #91 üzenetére
Egyedül az iPhone 4 utal a sorozatszámra, a többi a ahogy mondod mást jelöl. Én azt mondom nem kell logikát keresni az elnevezésben. Ezért tartom valószínűnek, hogy nem hagyják ki az 5-ös elnevezést. Az 5 az úgymond egy neves szám, az új modellnek "eleganciát" kölcsönöz.
Szerinted nem hangzik szebben hogy iPhone 5? Miért hagynák ki ezt a számot, ha az előző modellek elnevezésében sem volt egységes az utalás a telefonok generációjára, vagy éppen a tudására az előbbi verzióhoz képest.
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #85 üzenetére
A 4S ugye az ötödik iphone, mégse iphone 5 lett a neve. Marhaság hogy a neve utal arra, hogy hanyadik Iphone. Ha így lenne a 3G-t iphone 2-nek nevezték volna el... a 3GS-t iphone 3-nak stb...
-
irgum
addikt
válasz
manchester85 #70 üzenetére
Szerintem iPhone 5 lesz a neve. Az 5-ös sokkal jobban hangzó szám mint a 6, nem hiszem hogy kihagyják. Ezek a készülék elnevezések nem feltétlenül kell hogy azt jelentsék, hogy hanyadik modell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Érkezik az OpenAI saját böngészője
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- További aktív témák...
- Thinkpad T14s Gen3 14" FHD+ IPS i5-1245U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- HP ZBook FireFly G10 / i5-1350P!!!!! NEM U!!
- ASUS ROG STRIX Advantage edition gamer laptop makulátlan állapotban, dobozával, ajándékkal.
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest