Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• balazs0102

senior tag

válasz Depression #65 üzenetére

Azért ez nyilván nem úgy megy, hogy csinálok húslevest, majd rájövök, hogy ez nem is ízlik és összedobok inkább babgulyást.
    Teljesen kizártnak tartom, hogy 5-öt akartak csinálni aztán 4S lett belőle :) Pontosan tudták már a legelején, hogy októberre vagy mittom én mikor jelent meg nem fognak tudni akkora ugrást csinálni mint amekkorát szeretnének/elvár a nép így szerintem már az elejétől kezdve a 4S-t akartak csinálni.A nagy ugráshoz kellett volna:
    1. Nagyobb kijelző, ugye akkor a kompatibilitás miatt megint 4X-ezni a felbontást --nincs/nem volt cég szerintem aki megcsinálta volna.
    2. Több memória- mondjuk nem értem miért nem raktak a 4S-be már 1Gb-ot...bár még egyszer sem vettem észre h nem lenne elég ami van.
    3. 4magos proc., vagy az A5-nél valamivel mégis jobb..még az sem volt kész.
    Szerintem ez a 3 dolog hiányzott ahhoz, hogy ne 5 hanem 4S legyen.

• Ricardo

titán

válasz Depression #65 üzenetére

"Az alma legfeljebb nyomást gyakorolhat a cégre, a kis kínaiakat a foxconn vezetői fogják bent tartani."

Amit (ha számításba vesszük az eddigi híreket a cégről), minden gond nélkül meg is tesznek.

A számozási vita meg tök felesleges.
    A 3GS azért lett az mert tök ugyanolyan volt mint a 3G, csak belül változott. A 4S meg olyan mint a 4, szintén csak belül változott az antenna megosztása meg a gombok pár mm-es eltérése nem nagy változás)
    Ebből kiindulva az S utótagot az adott modell (3G 4) "ráncfelvarrt" utódai kapják.
    persze lehet belekeverni mindenféle romantikus mondát, (S77 Steve, Siri Sárgabaracklekvár....stb) de nem logikus.

Én i5-re saccolom a következőt, de nem fogok a kardomba dőlni ha más lesz a neve.

Új hozzászólás Aktív témák