- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Nagyobb kijelzőt kap a CMF Watch 3 Pro
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
Cseri0058 #191 üzenetére
Jogos. Elnéztem.
Nem tudom, hogy mennyire hibátlanul megy az 5s, majd valaki akinek van elmondja.
Amit én el tudok mondani, az az, hogy S5-öt használnak a cégemben az "átlaghangyák" tavaly év végéig pedig én is. És semmi gondja nincs. Nem, hogy diavetítés, hanem a 6-os droid szépen fut rajta.
Egyszerűen ez a diavetítés dolog túlzás, ezt saját tapasztalatból mondom.Barkin: Az az álmom, hogy el lehet beszélgetni platformfüggetlenül a mobiltelefóniáról.
-
Tikakukac
titán
válasz
Cseri0058 #187 üzenetére
Viccesnek tényleg vicces, mert van 2 darab 5s is a családban. Egyiket megakasztottam 8-on, másik mai napig kapja a "frissítéseket". A tökéletesen használható definícióját fektessük le. Nekem a 8-as sebessége megfelelő, a 11-es meg akkorát bír laggolni, hogy a sírás kerülget. Ha utóbbi a tökéletesen használható, akkor igen, tökéletesen használható, egyetértek.
Droidon olyan nagy gondom eddig nem volt, ha beakadt egy új szoftverrel egy teló, akkor visszaraktam a régit. Almás telóimnál ez, nos, tudjuk mindketten hogyan megy.
Tényleg nevetséges
De OFF end, megint olyanokról vitatkozunk, amik mérhető, létező tények.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- Ipad Pro M4 Asztrofekete 256gb wifi+celular+ keyboard
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest