- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Újabb pszichopata videó.
Komolyan be van narkózva, izzad is mint a ló.
Nekem a Nesze neked, Pete Tong! jut eszembe róla. Mikor a mosómedvét felsseli. -
BloodRay
veterán
Ez valami szörnyűre sikeredett sajnos. Kicsit az az érzésem volt, hogy a főnök kitalált valami szerinte marha vicceset, amit márpedig meg kell valósítani ha a fene fenét eszik akkor is(akkor is ha már mindenki más érzi, hogy ez bizony gáz lesz...).
-
Fr3eWar
őstag
Az azért durva, hogy egy iPad 1 3G-n szórakázik a csóka, egy 2013-mas APR reklámjában.
-
Ááááh, ez nagyon komoly
-
luke.
aktív tag
Nah hát ezért van nekem androidom, mert nem akarok ilyen lenni, mint ez az öltönyös pali! A humorérzékét elhagyta... ez akkor lenne poén ha a telefon válaszolna vissza úgy, hogy én nem vagyok ott.
-
metaboy
tag
Hová tettétek a humorérzéketeket?
A zügyvezető talán azért ilyen "merev" mert össze kell szednie magát, hogy ne kuncogjon
bdw ezek után jöhet még az i tató, ami sört rendel a netről és az i lona aki kitakarít, ha megnyomsz egy gombot meg az i vagy lövök, ami rablótámadások esetén morcos hangon kiabál helyetted
-
MrSealRD
veterán
Csak a miheztartás végett. Ha követted volna real-time az eseményeket akkor én mondtam, hogy menjünk át privátba ne ide szemeteljünk. Bocha pedig egyetértett és írt egy privátot majd kitakarította a topikot.
Ezután elmentem dolgozni...
Képzeld el, hogy egészséges vagyok mint a makk köszönöm.
De én a helyedben félnék, mert hülyeségre nincs gyógyszer... -
Ezeken az epizódokon mindig jót derülök. Nameg persze a hozzászólások felén.
-
Sonyfan
tag
Akár jól is jöhet
"Amint jön magyar siri"
arra várhatunk -
-
kelekyle
őstag
Még egy .*?-ság
-
nord_
veterán
válasz
sz.balazs.95 #34 üzenetére
Igazad van. Az erre fordított pénzből vehetnének lélegeztetőgépet vagy segíthetnék az afrikai éhezőket is, ugye?
-
Ezeknek nincs jobb dolguk?
-
saelin
veterán
Hát, ez... Nem volt vicces, pedig nekem van bőven humorérzékem. Vérszegény egy reklám lett.
-
Integra
titán
ennek az appnak akkor lenne értelme, ha megnyomnám az ájanyós gombot és a másik oldalt egy laza elektrosokk megoldaná az ügyet... amúgy meg hang up..
-
randras
veterán
válasz
Stimpy001 #26 üzenetére
Igen? És attól nem lehet egy nevetséges robot? Bár szerintem ezt ő is, és a videót készítők is tudják, ezért őt választották a videóban szerepelni.
A nagypofájú srác kommentjei meg eltűntek, mondjuk nem is csodálom. Az ilyenek fognak idő előtt magas vérnyomásban, szív- és érrendszerei megbetegedésben és következményeiben megrokkanni.
-
BDave
őstag
Csak 1 mosolygásra valónyi ötlet volt a videóban
-
rep3at
őstag
Most keltem fel, meg is érte benézni
-
randras
veterán
Ééés igen, már vártam a bekokózott fejű csávót, azt hittem, ebben már nem is lesz benne.
-
cellpeti
nagyúr
ez rendben van, hogy van iOS-re fejlesztés, de ennek a terméknek mi a lényege. Mert azt nem értem viszont már.
-
Fr3eWar
őstag
Inkább azt mondják mikor jön a magyar nyelvű siri
ha az az ára hogy letöltsem az iAnyóst akkor is jöhet. -
Watercolour
aktív tag
Roppant humoros srácok ezek.
-
szp1
addikt
"újabb érdekes videóval örvendeztetett meg minket .......".
Azért az örömtől messze van, amit éreztem....
-
amduser
tag
Pihentagyúak - Csehszlovák - LoL
-
sdombi
tag
vírusmarketingbullshit....
-
Blyan
félisten
És a gyógyszer gurul tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Humanoid robotokat visz az AI-szervergyárba az NVIDIA és a Foxconn
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Lenovo Thinkpad T480s, 14" FHD IPS, I7-8550U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Dell Latitude 3510, 15,6" FHD IPS, I5-10310U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, Magyar bill, W11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged