- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Egészségmegőrzés és extrémsport az új Samsung órák fókuszában
- Sztárok hada fogja prezentálni a Pixel 11-eket
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- HiLight néven érkezhet a Pixel 11 Pro RGB LED-je
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fr3eWar
őstag
Újabb pszichopata videó.
Komolyan be van narkózva, izzad is mint a ló.
Nekem a Nesze neked, Pete Tong! jut eszembe róla. Mikor a mosómedvét felsseli. -
BloodRay
veterán
Ez valami szörnyűre sikeredett sajnos. Kicsit az az érzésem volt, hogy a főnök kitalált valami szerinte marha vicceset, amit márpedig meg kell valósítani ha a fene fenét eszik akkor is(akkor is ha már mindenki más érzi, hogy ez bizony gáz lesz...).
-
56k
tag
Hová tettétek a humorérzéketeket?
A zügyvezető talán azért ilyen "merev" mert össze kell szednie magát, hogy ne kuncogjon

bdw ezek után jöhet még az i tató, ami sört rendel a netről és az i lona aki kitakarít, ha megnyomsz egy gombot meg az i vagy lövök, ami rablótámadások esetén morcos hangon kiabál helyetted
Ezek nagyon jók 
-
Fr3eWar
őstag
Az azért durva, hogy egy iPad 1 3G-n szórakázik a csóka, egy 2013-mas APR reklámjában.
-
Graphics
Jómunkásember
Ááááh, ez nagyon komoly

-
luke.
aktív tag
Nah hát ezért van nekem androidom, mert nem akarok ilyen lenni, mint ez az öltönyös pali! A humorérzékét elhagyta... ez akkor lenne poén ha a telefon válaszolna vissza úgy, hogy én nem vagyok ott.
-
metaboy
tag
Hová tettétek a humorérzéketeket?
A zügyvezető talán azért ilyen "merev" mert össze kell szednie magát, hogy ne kuncogjon

bdw ezek után jöhet még az i tató, ami sört rendel a netről és az i lona aki kitakarít, ha megnyomsz egy gombot meg az i vagy lövök, ami rablótámadások esetén morcos hangon kiabál helyetted
-
randras
veterán
Csak a miheztartás végett. Ha követted volna real-time az eseményeket akkor én mondtam, hogy menjünk át privátba ne ide szemeteljünk. Bocha pedig egyetértett és írt egy privátot majd kitakarította a topikot.
Ezután elmentem dolgozni...
Képzeld el, hogy egészséges vagyok mint a makk köszönöm.
De én a helyedben félnék, mert hülyeségre nincs gyógyszer...Félek is.
Stresszben élek, és ráadásul még hülyén is, ez elég rossz kombináció azt mondják... 
-
MrSealRD
veterán
Igen? És attól nem lehet egy nevetséges robot? Bár szerintem ezt ő is, és a videót készítők is tudják, ezért őt választották a videóban szerepelni.
A nagypofájú srác kommentjei meg eltűntek, mondjuk nem is csodálom. Az ilyenek fognak idő előtt magas vérnyomásban, szív- és érrendszerei megbetegedésben és következményeiben megrokkanni.

Csak a miheztartás végett. Ha követted volna real-time az eseményeket akkor én mondtam, hogy menjünk át privátba ne ide szemeteljünk. Bocha pedig egyetértett és írt egy privátot majd kitakarította a topikot.
Ezután elmentem dolgozni...
Képzeld el, hogy egészséges vagyok mint a makk köszönöm.
De én a helyedben félnék, mert hülyeségre nincs gyógyszer... -
56k
tag
Ezeken az epizódokon mindig jót derülök. Nameg persze a hozzászólások felén.

-
Sonyfan
tag
Akár jól is jöhet

"Amint jön magyar siri"
arra várhatunk
-
usbee
veterán
-
kelekyle
őstag
Még egy .*?-ság

-
pranksta
tag
-
nord_
veterán
-
usbee
veterán
Ezeknek nincs jobb dolguk?

-
saelin
veterán
Hát, ez... Nem volt vicces, pedig nekem van bőven humorérzékem. Vérszegény egy reklám lett.
-
randras
veterán
Értem én, nyilván vicc volt, és nekem is sikerült megállapítanom mivel oda volt írva a képe alá, miközben a hátam mögött álló ruhásszekrény díszlécére csodálkozva valószínűleg egy medvedisznóembert, vagy valami hasonló forma Pokémont hallucinált.

-
Integra
titán
ennek az appnak akkor lenne értelme, ha megnyomnám az ájanyós gombot és a másik oldalt egy laza elektrosokk megoldaná az ügyet... amúgy meg hang up..

-
cellpeti
nagyúr
-
Bocha
HÁZIGAZDA
Igen? És attól nem lehet egy nevetséges robot? Bár szerintem ezt ő is, és a videót készítők is tudják, ezért őt választották a videóban szerepelni.
A nagypofájú srác kommentjei meg eltűntek, mondjuk nem is csodálom. Az ilyenek fognak idő előtt magas vérnyomásban, szív- és érrendszerei megbetegedésben és következményeiben megrokkanni.

Péter (aki a videón beszél) a StarKing ügyvezető igazgatója. Nem a színészi ambíciói miatt szerepel ő, hanem azért, mert ez az ő cége.

-
randras
veterán

-
nord_
veterán
-
Stimpy001
aktív tag
-
BDave
őstag
Csak 1 mosolygásra valónyi ötlet volt a videóban

-
pikszel
addikt
-
rep3at
őstag
Most keltem fel, meg is érte benézni

-
kiskaktusz
addikt
-
cellpeti
nagyúr
-
randras
veterán
Ééés igen, már vártam a bekokózott fejű csávót, azt hittem, ebben már nem is lesz benne.

-
cellpeti
nagyúr
ez rendben van, hogy van iOS-re fejlesztés, de ennek a terméknek mi a lényege. Mert azt nem értem viszont már.
-
dalnoki.eu
csendes tag
-
Fr3eWar
őstag
Inkább azt mondják mikor jön a magyar nyelvű siri

ha az az ára hogy letöltsem az iAnyóst akkor is jöhet. -
Watercolour
aktív tag
Roppant humoros srácok ezek.
-
bolvar
senior tag
-
szp1
addikt
"újabb érdekes videóval örvendeztetett meg minket .......".
Azért az örömtől messze van, amit éreztem....

-
amduser
tag
Pihentagyúak - Csehszlovák - LoL
-
sdombi
tag
vírusmarketingbullshit....
-
sanyijedi
őstag
-
Blyan
félisten
És a gyógyszer gurul tovább....
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- PlayStation 5
- Honor Magic V6 - tartós karosszéria, lefojtott motor
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Csökkentené a Windows 11 memóriahasználatát a Microsoft
- Apple asztali gépek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- Háztartási gépek
- Tanuljunk angolul!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6420 - i5-2GEN I 8GB I 250GB I DVDRW I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Gari!
- Megkímélt HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 Yoga I i5-8265U I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I 6 hó gari
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 7600X / 16GB DDR5 / RX 6900XT 16GB / 1TB SSD!
- HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/500 FHD IPS

Ezek nagyon jók 
Stresszben élek, és ráadásul még hülyén is, ez elég rossz kombináció azt mondják... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)