- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
mitya221
tag
Lenne egy kérdésem:
Hogy az istennyilába tudtátok ezt ilyen zseniálisan megoldani??
Csak úgy jött, hogy na ha ezt négyzetre emelem, ezt meg megszorzom c^2-el, és a számokat bepötyögöm egy telefonba, akkor kiadja a Korán harmadik sorának utolsó öt betűjét?? Vagy hogyan hoztátok ezt össze? Egyszerűen lenyűgöző, hogy mikre vagytok képesek -
theiron320
aktív tag
Szia Bocha!Sajnos erről a nyereményjátékról lemaradtam de az optimus 7-et játszottam és nyagyon élveztem is.Valahol írtad, hogy lessz még samsung, lg, nokia nyereményjáték.Azt szeretném kérdezni, hogy ezek mikor lessznek.Egyébként gratulálok a nyertesnek
draco-t pedig sajnálom.
-
-
törölt tag
Hát előfordul az ilyesmi, nincs semmi baj, bár pont hogy most azt sikerült jutalmazni, aki tippelt, pedig elvileg ennek az lenne a lényege, hogy ezt kiszűrjétek
Gondolkoztam, hogy beírok valamit, amit a hibás kódból hozok, meg hogy : "HÁHÁÁ!", de semmi értelmes nem jön ki
Győztesnek gratula!
draco31: Veled meg együtt érzek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- iPhone 15 128gb független, makulátlan
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thrustmaster F488 GT3 Add-On
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest