Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NathanCullen

senior tag

válasz Bocha #16 üzenetére

Esetleg nem írsz egy nagyon rövidke cikket az új MPB 13-ról, ha lesz időd Bocha? Nem tudom mennyire idevaló dolog, de jobb egy olyan személytől hallani a benyomásokat akit "ismer" az ember.

Az előző generációs 13-as is nagyon bejött, de sajnos zavar az ár / teljesítmény aránya az MPB-nek. Ár / minőség az teljesen rendben van, viszont még USA-ból rendelve is sok ,de megéri. Csak belegondolok, hogy fele annyiért megkapná az ember ugyanazt a teljesítményt... Így pazarlásnak érzem, mert még ott vagyok, hogy sokat jelent 1-200 ezer, amúgy megvenném, csak ki kell várni a megfelelő pillanatot :U

Az ember életérzést, minőséget vesz és tényleg könnyebb vele minden, már ha ért az ember hozzá. A sok fikázó ezt nem fogja fel és ezért osztja az észt. Nem a teljesítményt kell nézni (sajnos még én sem tudok teljesen elvonatkoztatni), meg, hogy fut-e a Crysis. Ezért is nem hirdeti magáról az MPB, hogy mi van benne, és ezért nincs tele ragasztgatva matricákkal. Egy átlag gép: Intel, nVidia, Optimus, Energy Star, Windows, reklám matricákkal van teleragasztva.

Új hozzászólás Aktív témák