Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egy óra, két rendszer
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
HawerKing
őstag
Egyre jobban szemezek a gyartoval, mar regota akarok egy hasonlo cuccot s ez egy minosegi darab.
-
McSico
senior tag
Biztos ütős cucc lehet. Bár eddig csak házimozi erősítőjüket és hangfalaikat hallottam, de ha azok mindent vittek, akkor ez sem lehet olyan rossz.
-
dsr
senior tag
Nagyon bejön ezzel a retro külsővel
-
dreamdancer
őstag
Ez a cucc ugyanúgy NEM Apple-kiegészítő, ahogy az előző H/K sem, dokkoló ill. AirPlay hiánya, NFC, micróUWSB - mond ez valamit? Értem, hogy iCenter, promóció, pénz beszél, de nem lehetne valódi Apple-kiegészítőket kérni és bemutatni, bármit kritika és gondolkodás nélkül beraktok ide? Igen, tudom, ez is ráköthető Apple cuccokra, ahogy bármi másra is, amin van egy szabvány jack, de ezen az alapon a TDK blog teljes termését is benyomhatnák ide.
Sajnálatos, amikor hülyének nézik az olvasót és olyan terméket próbálnak ilyen módon rásózni, ami kifejezetten NEM használja ki az adott gyártó egyedi lehetőségeit (saját csatlakozós töltés és vezérlés, AirPlay). Gondolom, ha legközelebb egy csomag ceruzaelemet biztosít az iCenter, az is simán itt fog landolni, mert hát az Apple drót nélküli egere is ceruzaelemről megy, nem?
-
trepxe
tag
Azért ennek a kategóriának már csak a TDK A33 lett a referenciája. Megértük, a TDK lenyomta a Harman-Kardont... ( az más kérdés, hogy ez már nem az a TDK, az meg már nem az a Harman-Kardon) ha-ha.
-
macskea
őstag
Jaja, sajnos ez a tendencia, és ezeken keresztül ezeket a termékeket is így ítélik meg, pedig szerintem a vevők egy jó része nem a tinik közül kerül ki, nekik ott az A.B. malac alakú hangszóró, ami sokkal jobban illeszkedik a szubkultúrájuk aktuális divatirányzataiba), és abból is találni jó pár tízezres árcédulájút. Szerintem ez oda nagyon "uncsi". Bár kétségtelenül látszik rajta az ára, szóval villantani lehet vele. :-D De viszont afelől nincs kétségem hogy sokkal jobban szól mint a pár ezer forintos vackok, de abban is biztos vagyok, hogy rosszabbul mint egy fele ennyibe kerülő 2.1-es pc-s hangfalszett. (Egyik barátomnak van, én nagyon meglepődtem, hogy 20-30e forintért ekkorát szóljon valami. Nem audiofil, de filmre vagy egy kis röhögcsélés aláfestő zenéjének több mint tökéletes.)
-
macskea
őstag
válasz
#95590400 #33 üzenetére
Nem feltétlenül, én egy időben ingáztam három hét itthon három hét külföldön ütemben, jó sok szállodával, és a pénzügyi szektor közelébe nem mentem, becs szó. (mérnöki támogatás fedi le legjobban) :-) Akkoriban nagyon gondolkodtam valami ilyesmi beszerzésén, de végül is elmaradt, sokalltam az árát. Inkább kompromisszumként vettem egy jobb fülest, de ez csak a követelmények egy részét elégítette ki. Illetve egy évben két-háromszor tényleg kellene valami hangos-akkus, amikor a motoros túra végén valami erdőszélen akarunk nem teljes csöndben lerészegedni. Erre viszont kiadni 60e-t luxus és felesleges, marad az éneklés. :-)
-
macskea
őstag
A Grundignak van egy csomó (na jó, több felé) wlan rádiója, a kirakatból úgy 150 euróra emlékszem, szerintem az ebay-en találsz találsz majd 200 euróról kamuleárazva párat. Ez sem olcsó, de egyrészt beljebb vagy vele mint a 60.000-rel másrészt nem is egy kis nevenincs startup cég - rosszabb esetben nagyon kínai - terméke, hanem egy "megbízható márka" direkt konyhában szánt modellje, bírja majd a párat meg a tészta és zsírbevonatot. Szóval ha tényleg kell, és nem csak hóbort, szerintem valami sátoros ünnep alkalmából vállalható. :-)
-
Kasya
nagyúr
Igen, de aki a H/K ezen üdvöskéjét ilyen áron megveszi, nem feltétlen a zenehallgatás miatt.
Ha valaki megveszi ilyen aron ket dolgot var: minosegi zene es hordozhatosag. Mert a tobbseg nem ert hozza es abban remenykedik, hogy egy "mobil hangfalat" kaphat.Magambol kiindulva (mert hat mindenki magabol indul ki
), a hordozhatosaghoz kepest a legjobb minosegre is torekednek...en erre egy fejhallgatot talaltam a legjobbnak (nyilvan a fejhallgato magaban nem eleg, de meg igy is jobb lehet, mint egy kis hangsugarzo). Teny, hogy nem tobbszemelyes megoldas.
-
MA!rtin
tag
Igen, de aki a H/K ezen üdvöskéjét ilyen áron megveszi, nem feltétlen a zenehallgatás miatt.
Az oké, hogy minőségi zenehallgatásra vágyik valaki,de ehhez minek a hordozhatóság?(Tényleg érdekelne a válasz)
Ha pedig nem fontos a hordozhatóság van ami jobb
De ha tévedek javíts ki! -
Kasya
nagyúr
Epp mult heten lattam Becsben...
Marrtin: A gond az, hogy aki tudja mi az a H/K, az altalaban tudja azt is, hogy mi a minosegu zenehallgatas...vagy (igazad van és csak) gazdag
-
MA!rtin
tag
"Ha hordozhatóságot nézed akkor lehet már venni 2-3k ért ököl nagyságú hangszórókat amik még zsebben is elférnek és nagyon jól szólnak filmnézéshez notebookon 2db ilyen tökéletesen megfelel"
Ez tök igaz és teljesen egyetértek,de aki H/K-t vesz az nem feltétlen(sőt az esetek nagyrészében egyáltalán nem) azért veszi a H/K-t,mertmegéri,vagy éppen annyival jobb a hangzása,hanem mert szimplán megteheti...
-
Kasya
nagyúr
En szeretem a HK termekek tobbseget, de az ilyeneket nem tudom hova tenni. Ertem, hogy probaljak kitolteni a piac ezen reszet is es erre elkerni a marka/minoseg felar pluszt, de akkor is "eletkeptelennek" talalom.
Ennyibol elegedett lehetnek a notim belso hangszorojaval is (Klipsch), de ha utazok, akkor mar megelegszem az eppen rendelkezesre allo keszulek hangszorojaval is (mobil, noti).
-
halkow
őstag
(a gyengébbek kedvéért) Az imént írtam ha hordozhatóságot nem nézed akkor jobban megéri egy házimozit venni.
Ha hordozhatóságot nézed akkor lehet már venni 2-3k ért ököl nagyságú hangszórókat amik még zsebben is elférnek és nagyon jól szólnak filmnézéshez notebookon 2db ilyen tökéletesen megfelel de ha neked 100k cucc kell akkor nyugodtan vedd azt -
vadászcsiga
félisten
Nekem ilyen van a tv szekrényen, meglepően jól szól
-
törölt tag
lehet, de abban valahol igaza van, h inkább egy 3-5k-s kis hordozható vacak, mint ez a pénzben s méretben túlszteroidizált izé.
nekem van két divoom-om is, eredetileg az elsőt projektoros oktatáshoz vettem, de rájöttem, h túl jó hozzá. illetve nagy hangerőn recseg, de közepesen, azért, h valami szóljon a háttérben a laptop mellé, vagy telefonról, bőven jó.
aztán lett egy blútútos divoom is, annak meg már a mélyei is jobbak. és még mindig nem értem el a 10k-t. a kettővel.
meg vettem egy ezresért több kis geniust is ütni-vágni, hordozni oktatásokra. -
macskea
őstag
válasz
#95590400 #26 üzenetére
Már repüléshez miért lenne sok? Fél kiló a leadott bőrödben bőven elfér, méretre meg pláne nem nagy, különösen azért mert aránylag lapos. Ha kisebb lenne biztos lényegesen silányabban szólna. Persze ha kézi poggyásszal utazol, akkor igazad van, de akkor nem is hetekre mész, pár napot meg bírjon ki az ember zene nélkül. :-)
-
radi8tor
MODERÁTOR
Nincs benne WiFi rádió, így nem bejövős.
-
nLali
őstag
Kommersz márka lett a H/K.. Egy szelet sütit nem adnék érte.
-
halkow
őstag
Elég idétlen kinézete van ,ennyiért inkább házimozit veszek ha meg hordozhatóságra vágyok akkor 2-3k ért tudok venni hangszórót +még a zsebembe is elfér és a minősége se annyira rossz.
-
törölt tag
azért ezen a szinten (hordozható háttérzene) felesleges túllépni egy divoom ifit-1-en, kemény 20x különbséggel.
-
sz3lim
tag
Eléggé adja.
-
bordi10
senior tag
Ennek a terméknek mi köze az apple-bloghoz, csak "almához"
jó?
-
macskea
őstag
Egyszer ajándékoztam egy Altec Lansing hordozható hangszórót, azon még szifon dokkoló volt, meg jack bemenet. Szerintem elég doboz hangja volt, de ahhoz képest hogy mekkora meg mit vár el tőle az ember, meglepően jó volt, még ha abszolút értékben nem is tett csodát. Szóval rákívántam én is, csak nem volt szifonom, és az úgy lett volna az igazi. Viszont most beírom a telefonomba, hogy pár hónap múlva kezdjem el nezegetni az ebay-t a megunt darabok után, mert nekem 70-et nem ér, de 30-at szívesen adnék érte, nyáron sok hasznát venném. :-)
-
törölt tag
Nem lehetne, hogy nem az anyaghasználat terén állítana új mércét, hanem a hangzás terén?
-
lexter00
őstag
Szerintem meg nagyon jól néz ki,rajongok a retro(kinézetü) cuccokért,lehet mert már öregszem.
-
Cyberpunk
félisten
Mondjuk ez még mindig olcsóbb mint a Libratone ZIPP igaz némileg kompaktabb ez.
-
Crafter32
őstag
Nem értek hozzá, de nem egyszerűbb egy házimozihoz csatlakoztatni a telefont? Vagy nem is lehetséges amit írok?
-
Maximum1
őstag
Nagyon ronda.
Úgy nézz ki mintha valami találmány lenne 89-ből, persze keleten.Szerk.: megvan, a suliban a termekben a hangszórók néztek így ki a be/ki járati ajtók felett, az év stimmel.
Nekem ez jutott eszembe a képekről.
-
Cyberpunk
félisten
Nem lehet rossz cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az amerikai vállalat most sem okoz csalódást, legújabb hordozható hangszórójuk új mércét állít anyaghasználat terén.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ukrajnai háború
- Netflix
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam Deck
- További aktív témák...
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- X1 Carbon 9th 27% 14" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- HP 15s-eq1036nh - 15,6"FullHD IPS - Ryzen 5 4500U - 8GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Roborock S8 White, 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest