Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Van benne lehetőség ebben biztos vagyok. Nagyobb fejlődésen fog átmenni mint az iOS.
Valahogy nem tudom megszokni ezt az asszimetrikus menüt, bár csak képek alapján tudom megítélni. Talán kézben fogva más lesz, de erre nem vennék mérget.
A másik ez a sok (túlzott) kötöttség. A hírek szerint ez frissítésekkel változni fog a WP7 esetén (az előzetes hírek szerint),és ez az ami miatt azt mondom sok lehetőség van benne. -
Xero
nagyúr
Igaz nem felém intézted a kérdést, de azért én is kifejtem.
Érdekes a kezelése és a HW limitek miatt kellően gyors is szinte mindegyik készülék. Az egyedüli probléma vele pl számomra az, hogy nincs még olyan sw háttér mögötte mint az ios mögött és macerás OS X-el használni.
-
skajwa
senior tag
válasz
rolcsibácsi #40 üzenetére
Én ugyanígy gondolom. Jelenleg az apple termékei felelnek meg nekem a legjobban, ezért használom azokat. Hétvégén kipróbáltam a wp7-et és nem tagadom elgondolkodtam az iphone leváltásán.
-
Xero
nagyúr
Bizony-bizony. Nem úttörők, viszont az ötleteket olyan formában képesek újra gondolni, ami sokkal emészthetőbb teszi az egészet az emberek számára.
Szinte minden téren igaz ez rájuk. Elég a személyi számítógépek Gui-ére gondolni. A Xerox létrehozta, majd az Apple átvette-csiszolta és elterjesztette a MS-al a világon. -
-
rolcsibácsi
őstag
én nem vagyok elfogult, megnézek más telókat is és van ami nem szar, de még ha az összes másik teló jo dolgait lekoppintják engem az sem érdekelne csak legyen egy jó készülékem, azt meg hogy kinek a logoja van a hátulján les a om..
az ios is forrhat még bőven de egyenlőre nincs jobb -
skajwa
senior tag
Ehhez tényéeg hihetetlenül ért az Apple. Adott egy ötlet, amiben van fantázia, hozzátesznek egy picit és elhitetik a fél világgal, hogy erre van szükségük!
Nem ez az első dolog, amit Palm inspirált. Gondoljatok csak a némító gombra.
-
Igen, eltarolodnak a /data/apps alatt, a felhasznalo nem ferhet hozza, ugyhogy nyomkodhatod boszen a telefont, lol.
Emellett az atkuldes sem fel perc, mert jelenleg nincs semmilyen tamogatas lokalis ad-hoc kapcsolatokra, legalabbis ha automatikus dologra gondolok. Azert az Applenel ott az ad-hoc WLAN, a BT PAN, es mindennek a felhasznalobaratta tetelehez a ZeroConf (Bonjour), sot a fejlesztok szamara mindez elerheto a Game Kit segitsegevel. A semmihez kepest azert lenyegesen fejlettebb az iOS.
Ricardo: megint eloitelet es hitkerdes
Az, hogy a halott PalmOS ezt tudta, meg nem rontja el az Apple ujitasat. Egyetlen okbol: senki mas nem implementalt hasonlo mechanizmust az OS-eben. Egyaltalan.
-
Jadro
veterán
Most azon filózom hogy androidban a marketből lerántott cuccoknak alapból eltárolódik-e az apk fájlja valahol. Az applanetből (oké ez ugye a balck marketnek is nevezett dolog, de tele van free cuccokkal is) leszedett apk fájlok mind ott sorakoznak a belső tárhelyen szépen. Ebből kiindulva talán a marketesek is megvannak és az átküldés akkor már csak 1-2 gombnyomás.
-
joey04
titán
ez így van, lásd copy paste. Ezért van az, hogy sokszor teljesen érthető, hogy amíg nincs benne az iPhoneban egy funkció, addig nem fontos, miután belekerül, más fontos lesz a tulajoknak. Ez nem az elvakultság miatt van. Én amikor vettem az iphonet, tudtam, hogy nincs benne copy paste. Mondom nem baj, mert másban ugyan van, de használni nehézkes, így eddig sem éltem vele. Beletették iphoneba, és azóta ha nem is napi szinten, de elég gyakran használom. És most már alapkövetelmény nálam, hogy legyen copy paste, mert kell! de olyan legyen, mint az iphoneban.
te tényleg direkt nem érted?
ott van a 22ben a válasz, pontosan erre a felvetésre.
-
Ricardo
titán
Almáék jól értenek hozzá hogy egy már meglévő dolgon reszeljenek egy kicsit és egyedi világmegváltó újításként tüntessék fel.
Szerk:
joey20
Net nélkül Iphone? anno az összes tulaj nekem esett amikor a bt feleslegesnek lett titulálva hiszen már ott a mail. Miszerint:
Akinek ilyen telefonja van, annak legyen már pár ezer forintja netre.
Hiába írtam hogy annak akinek küldik lehet hogy nincs -
-
Ricardo
titán
Ez a hírben nem szerepelt.
Ez így valóban nem rossz, de valahogy nem tudom elképzelni hogy a fogadó eszközön nem kell engedélyezni az ikon "fogadását" .
nekem akkor az a logikus egy Iphoneról bármelyik másikra (amin be van kapcsolva a wlan vagy bt) tudok áttolni bármilyen appot akkor is ha nem kérte.
Csak a logikát követem, mert az angolom nincs azon a szinten hogy a linkedet értelmezzem, így lehet hogy számodra egyértelmű dolgok nekem nem azok -
Direkt csinálod ugye? Egyik felhasználót se kell nyösztetni. Neked megvan a program, havernak tetszik. Te felhúzod az ikont a felső sávba, havernál megjelenik az alkalmazás. Ennyi. Ehhez képest bármilyen plusz lépés, amitől gondolatban nem tudsz megszabadulni, felesleges.
-
rolcsibácsi
őstag
mondjuk szerintem is igaza van, a link-kel se kell szenvedni, ráböksz oszt kész, sőt úgy még előtte láthatod is mégegyszer hogy mit szedsz le
baromság ez, inkább egy equalizert csinálnának végre, vagy egy akármi más apró de hasznos dolgot..
annak például kicsivel jobban örülnék ha lehetne használni pendrive-nak is, hogy lássa külön meghajtóként egy szaros pc és csak toligáljam rá a cuccokatna az lenne a forradalmi.. vagy ha egy csengőhanggal nem kéne baszakodni stb..
-
Ricardo
titán
"hogy mindez a felhasználó nyösztetése nélkül megy, nem kell linkekkel szarakodni."
Ezt most ne igazán értem. Kit nem kell nyösztetni? Akinek megvan? vagy aki fogadja?
Ha tetszik a progi. Amire nagy az esély hiszen a havernál megtetszett és azért kell, akkor ugyanúgy "szarakodni" kell a letöltésével, ami vagy link alapján történik vagy rákeres a storeban. vagy valamit rosszul értek?
-
válasz
rolcsibácsi #19 üzenetére
Nem visz át szemetet.
Egyébként itt részletesen kielemezték a szabadalmat. -
Ricardo
titán
Ismét feltalálták a spanyol viaszt
Appok időkorlátos változatát lehet BT küldeni, de egy névjegy már nem megoldható.
Az alkalmazás nevét nehéz megjegyezni, de egytelefonszámot nemItt nem játszik a küldd át mailen formáció? Én ezt kaptam anno amikor szóvá tettem a névjegy küldés hiányát. nem lenne egyszerűbb átküldeni a linket (vagy magát az appot) azon?
Hiszen ha kell (a nem időkorlátos változat) úgy is le kell töltenem.
Ha ott nem volt jó a BT küldés akkor itt miért lett forradalmi?Félreértések elkerülése végett, nem magát a lehetőséget méltatom, hanem (mint mindig) a köré építet marketing maszlagot.
-
válasz
rolcsibácsi #17 üzenetére
A második bekezdés első mondata után el kellett volna vágnod, így "ha csöndben maradtál volna, bölcs maradtál volna".
Kb. úgy kell elképzelned, mint ha egy IPA-t küldene át lokálisan a másik gépre, és ott sutty feltelepül. És igen, fizetned kell, ha fizetős cuccról van szó. Ez így is van rendjén.
-
rolcsibácsi
őstag
válasz
#71321344 #15 üzenetére
20 mega fölött nem is enged mobilhálózaton keresztül tölteni semmit.. (mármint az appstore
, installous az megy)
de én nem értem konkrétan mi lesz ez? csak arra lesz jó hogy könnyeben megtaláljam a haverok appjait? ha átküldi majd attól még ugyanúgy ki kell fizetnem nem.. így hát énsem látom túl sok értelmét ennek.. de biztos van akinek szuperhasznos lesz..
az meg mi hogy backupolt appot fog átküldeni? majd folytatom az ő játékát.. pff -
törölt tag
Én se szívesen töltenék le több száz megás játékot az 500-as netemmel
Mondjuk eleve nem nagyon töltök le játékokat, de az most lényegtelen
Látod, lehet ennek használati értéke, sokan csak villantani vesznek iPhone-t net nékül.. Meg ugye WiFi only iPad, iTouch-nál nem olyan rossz ez. Zune-nél is volt ez a WiFis zenemegosztós dolog, az se volt rossz ötlet!
-
Alwares
aktív tag
Azt kell mondjam ez bizony baromi jó ötlet! Hányszor volt hogy ismerős mutatott valami jó kis App-ot de mire hazaértem netközelbe (3G-t ilyenre nem akartam használni) már rég elfelejtettem az egészet. A nevére meg pláne nem emlékszik az ember. Nagyon jó, ismét egy apró de nagyon ügyes dolog.
-
talamasca
senior tag
Ezzel egyetértek, sokkal egyszerűbb, ha az alkalmazás iTunes linkjét küldi csak át...
Eldönti, hogy a fizetős vagy Lite verzió kell, letöltés, aztán öröm és boldogság.Én azt is csípem, amikor az App ajánlásoknál ott a link az adott cikknél.
Megtetszik, letöltöm.Ez az átküldöm az alkalmazást egyik telefonról a másikra engem kísértetiesen emlékeztet az óvodás csengőhang-küldözgetésre...
-
moonman
titán
"sokan nem szeretnek egy ismerősnél látott szoftver után nyomozni a tucatnyi egyforma alkalmazást felvonultató több százezres katalógusokban."
ismerős elárulja az app nevét én meg rákeresek. nagy nyomozás."a legtöbben jobban bíznak az ismerősök által használt és ajánlott szoftverekben, mint az alkalmazásboltok ajánlataiban."
LOL. mennyivel megbízhatóbb, ha az ismerős ajánlja és nem én találom meg? ugyanonnan töltöm le. meg ugye erre van a rating. -
Scenic
tag
Sőőőőt, az ajánló felhasználó kaphatna jutalékot az így megvásárolt szoftver árából, akár még egy "mini" MLM rendszer is kialakulhatna...
-
kokyt
senior tag
Nagyon nagy ötlet
Kicsit olyan shareware utánérzés/továbbgondolás. Tetszik.
-
attttis
csendes tag
Mekkora újdonság! Bármely más készüléknél már évek óta lehetséges!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Egyszerű helyi megosztással próbálja tovább népszerűsíteni az alkalmazásokat az Apple.
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 PRO
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 12 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Pro
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek. Iphone 11 Széria
- PHONELIST.EU - Használt Apple Nagykereskedés Cégeknek.
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest