- iPhone topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predatorr
őstag
Vegyél Haylou Moripods-ot. Nekem bejött. (Sokfélét próbáltam előtte, ezen kívül egy sem verte a vezetékes AKG-t). Olcsó, hardveresen tud mindent (veszteségmentes formákat is), minden frekvencián kiegyensúlyozottan tolja a hangot (egy parányi + basszussal, ha nem illeszkedne tökéletesen), beszélgetés közben a zajszűrés már-már zavaróan tiszta és hangos, nagy forgalomban is érthető minden. Még csak EQ-t sem kell állítanom, vagy a korom miatt átkalibrálnom a hangzást telón (nem kormos egyébként). Pikk-pakk csatlakozik az is mindenhez, remekül illeszkedik a fülbe, és nem potyog ki, a zaj csak szélviharban, vagy 40km/h fölött (bringán, nem futva) kezdi elnyomni a zenét. Csak a hangerőt nem lehet rajta állítani (ott az okora), illetve nem jelzi a doboz töltöttségét, ezért csak onnan tudni, hogy már nincs, hogy visszarakva a füldugókat csatlakozva marad v. visszacsatlakozik a telefonra. Én ennyi hibával tudok élni.
Szerintem tök fölösleges egy hifi árát kifizetni egy fülhallgatóra válaszd a 3. oldalt.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest