- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Macrodroid
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
dorika87
őstag
Sziasztok.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hátha találok még hasonlóan olyan személyt akit úgy járt mint én. November 18-án Black Friday akció keretében vásároltam az Emagtól Apple Airpods Pro 2-t.
Megérkezett ma a termék. Fólia nem volt a dobozon, csak az a kis papírszalag amit a csík mentén le kellett tépni. Nekem már ez fura volt, de mivel már régen vásároltam Apple terméket nem tudom, hogy mostanában mi a szokás, ezért nem nagyon foglalkoztam vele, mivel
ezen kívül minden szépen be volt csomagolva gyárilag, maga a töltőtokon is rajta volt a kis fólia.
Párosítás után a bluetooth beállításokban a következő fogadott a garancia lejárati dátumát illetően: 2023. 10. 25.
(van érvényes garancia levelem az emagtól, azon szerepel, hogy november 18-án vásároltam a terméket.)
Na most ez sehogysem oké, mivel 11. 18-án vásároltam a terméket, ezért bízom a cserében.
Rögtön írtam is az emagnak ezzel kapcsolatban, de kérdés mikor kapok választ.
Más is járt hasonlóan mint én? -
dorika87
őstag
Sziasztok!
Sajnos balesetes lett az Airpods 2-m bal fülese. (Kiesett az ágyban a fülemből és a kutya előbb találta meg mint én.)
Egyébként is gondolkodtam már a cserén, de így most már valóban váltani is fogok.
Apple Airpods Pro 2-t néztem ki.
Van rá némi esély, hogy Black Friday-kor akciózni fogják valahol? Vagy inkább a korábbi szériákat szokták ilyenkor?
Esetleg most tudtok valahol jó ajánlatot?
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest