- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Fritz Teufel #50 üzenetére
Én akkor már egy hordozható DAC-ban gondolkodnék. Mert rácsatlakoztatni egy plusz eszközt és a fejest az nem túl praktikulus szerintem, illetve nem is tartom tartósnak. Fiio-használtam egy ideig, hangban ok, de egyszerűen nem kényelmes. Illetve, ha már minőségi zene és a TWS, akkor egy Lypertek Z7 is megfelelő lehet igaz a zajszűrés a Pods-ban jobb, de hangminőségben nem egy szint maradjunk annyiban egy Tidal vagy Apple Music-al is nagyon jó színvinalat hoz minőségben és már itthon is hozzá lehet jutni.
-
válasz
Fritz Teufel #55 üzenetére
xsjado93 Ohh köszi az infót .
Fritz Teufel
köszi neked is, ez valahogyan kimaradt az eddigi látókörömből ,
utánna is nézek hátha nekem is megtetszik egy lightning kialakítású dac adapter .
“Nem is feltételeztem”Inkább oda írom , mert sohasem lehet tudni . Tudod vannak mimóza lelkűek itt , akiknek írásaira is csak picit rosszul nézek rá , már kitör önmagából és Leónidasz spártai király is inkább leül és csendben végig hallgatja kitöréseit.
-
válasz
Fritz Teufel #50 üzenetére
És ezt az Apple adapter biztosítani tudja azt a pluszt ami a jobb és minőségi általad kiválasztott fülesed meg bír szólaltatni ? ( Persze ha jack)
Vagy lighting csatlakozóval van ellátva ?
Vagy mint iPhone felhasználó , más eszközön hallgatod a zenét ?
Csak kíváncsiság semmi rosszindulat
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest