Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A zászlóshajó élmény újradefiniálását ígéri az Infinix Note 50 Pro+ 5G
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Sokan elfelejtik hogy az Apple-t mi tettük mainstream márkává a magas áraik ellenére is. Emlékszem hogy az iPhone 5-ösöm idején erősen rétegtermékeket gyártó státuszban volt az Apple, itthon is alig ismerték, az áraik miatt a "halandó" felhasználó nem is volt kiváncsi rájuk. Akkoriban 40 millió iPhone-t tudtak elpasszolni egy évben, most dupla akkora ASP mellett 200-at, tehát jóval magasabb áron 5x annyit. ( Ha leszámítjuk az inflációt, és a többi közgáz adatot, akkor is. ) Ugyanez a helyzet a többi termékükkel. Tim Cook lifestyle brandet csinált a cégből, ami mellé olyan Value-kat párosítottak, amik másoknál nem működnek, vagy nem ilyen jól működnek, és ezek a kirakatban vannak mutogatva. Az Apple ökoszisztéma az utóbbi évtizedben még magasabb falakat húzott a felhasználók köré, és nagyon ügyesen tudják körbefonni azok a indák a felhasználók javarészét úgy, hogy sokaknak ( nem mindenkinek! ) a végén esze ágában sem lesz ne Mac-et, iPad-et, iPhone-t, Watch-csot választani, ha cserén gondolkodnak. Az Airpods Max ugyanezen vízió része.
Rohadt sokba kerül, de engem szerencsére nem kap el a must have érzés, mert egyrészt van itthon jó fejesem, másrészt utcán TWS fülest használok, engem a fejhallgatók utcai használata kiborít, nem bírom őket, főleg a nyári melegben. Egyébként éppen most rendeltem egy Airpods Pro-t az első szériás Airpods helyett, amit sajnos sikeresen megfürdettem pár év használat után ( ez még nem cseppálló ), és volt 2 nap amikor működésre sem tudtam bírni a bal párját. Az eltöltött 3 év alatt meg voltam vele elégedve, a 2016-os ( a piacon akkor még totál újszerűen ható koncepció ) pedig megadta nekem anno azt a magic-at, ami miatt tényleg élmény volt használatba venni. Azóta 15000 féle jobbnál jobb kópiája kapható, és én is rendelhettem volna megannyi jó vagy bizonyos szempontból jobb/olcsóbb fülest az Airpods Pro helyett, de úgy vagyok vele, hogy oda rakom a pénzem, ahonnan azt a terméket kaptam, ami 2016-ban megadta nekem a "magic"-et, és a WoW faktort.
Az Airpods Max hasonlóan szerethető cucc lehet. Ha igazak a pletykák érkezik a folytatás egy olcsóbb variáns személyében. Remélem akik megveszik, azok ugyanúgy örömüket lelik benne, mint ahogy anno én az első gen Airpods-szal megkaptam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Komoly belépővel indította el fejhallgatós vonalát az Apple, az árazás elsőre sokkoló, viszont a termék sok szempontból döbbenetes minőségű.
- Samsung Galaxy Watch4
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- újszerű Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 2 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- ScanWatch Light 37 mm fekete bőr-, PET és szilikon szíjakkal
- Apple Watch Series 7 45mm GPS+Esim verzio
- Eladó egy Xiaomi Amazfit GTR 4 (46 mm) ezüst/fekete okosóra
- Apple Watch Series 7 GPS, alumínium, 45 mm 83%
- Garanciális bontatlan Apple Watch Series 10, 42mm, GPS, Rose Gold case+Light Blush Sport Band - S/M
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest