Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• stevve

veterán

válasz utomi #284 üzenetére

Most a Samsungról volt szó. Nem fröcsögés, ez van a cikkben:
    "A dél-koreai gyártó jelezte: a döntés anélkül született, hogy a bíróság az álláspontjukat meghallgatta volna."

ehhez nem kell jogásznak lenni szerintem. Egyébként sem látom, hol fröcsögtem. Bármelyik vállalatot elítélném, ez nem Apple utálat - bár ők most elég gyakran csinálják ezt. :)

Enjoy:
    Igazad van. Értem, és rosszul fogalmaztam. mindenesetre azt tudjuk, hogy a befektetők, partnerek már az első fokú ítéletre is érzékenyen szoktak reagálni. Az is nyilvánvaló, hogy enm a forma zavarja az Apple jogászait, hanem mögöttes indokok miatt megy ez a dolog és mindenki perel már mindenkit lassan. Ami az almás hírekben más, az a másolási láz, ami mindig előjön - én meg mindig reagálok is rá, pedig kár. Elvekkel nem lehet vitázni. :R

• stevve

veterán

válasz utomi #219 üzenetére

"Tisztességes? Igen mert törvényes keretek között zajlik."

A tisztesség és a törvényesség igen messze áll egymástól. Ha nem csukott szemmel jársz, ezt azért látnod kellene. :U

"Nem értem miért kell ezt érzelmi alapon megközelíteni."

Talán mert még nem veszett ki belőlünk a jó érzés? :U

"Van éppen elég nagy beszállító aki szívesen fogadná az Apple megrendelését. Nem mellesleg az Apple azért szeretne a Samsung helyett más partnert mert így talán a Samsung nem tudja olyan könnyen kilesni az Apple készülő de már gyártás alatt lévő termékeit."

Aha, hogyne. :U

"az iPad2 alapján és még ezt büszkén hirdették is. A Motorola is iPad killernek nevezte a Xoom-ot. Vagyis valahol mindkét cég elismerte, hogy az iPAD2 ihlette őket"

Bármelyik reklám arról szól, hogy ők jobbak a konkurenciánál. Ez nem újdonság, de nem is érv semmire. Főleg nem arra, hogy azt bizonyítsuk, lopták a dizájnt.

Új hozzászólás Aktív témák