- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én ilyen helyen dolgozom és ügyfeleink 95 % azt se tudja mit tud p pc je vagy mac je vagy bármije , ami szerintem mokás. Azt se tudja mi van benne, mit tud, saját vásárolt készüléke ami azért durva... ez személyes tapasztalat tényekre alapszik ...
Zárszóként tőlem mindenki azt mondhat amit akar, ezt vehetjük személyes véleménynek is. Többet nem is írok erről mert kár ezen vitatkozni....
Egy éve még biztos nem így volt , bár ezek után nem merek meg esküdni semmire
-
én gyakran használom notin a telefon 3g csodáját ezért már szar ember vagyok ez volt nálam a fő szempont (mint mondtam nekem is tetszik) (hackről most ne beszéljünk hogy van ilyen meg olyan módszer mert ugye azt nem apple bácsinak köszönhetjük..)
Nem vagyok nagy író zseni ,de ennyire érthetetlen amit írok
De ha fő probléma az hogy nem értek egyet azzal hogy 1 hülye százat csinál effektel akkor szevasz...
És még mielőtt megköveznétek még egyszer leírom NEKEM IS TETSZIK AZ IPHONE :
-
Annyira nagy gyűjtő vagyok ,hogy 7 éve ph zom és kevesebb hsz m van mint neked pont azért mert nem állok le mindenkivel vitatkozni...
Hype:
Barátnőm apja akart venni magának iphone-t (az öregnek 10 éve nokiája van) , mert az összes cégvezető haverjának üzletfeleinek stb ilyenje van (nála emiatt ez presztízs kérdés is) A gond az vele hogy az öreg 55 éves és fasza meg minden csak kezelni nem tudja , az angol sem az erőssége ... Magyarul divatból vásárolt volna "MER MÁSNAK IS ILYEN VAN ÉS DE JÓÓÓ
"
Úgy, hogy végül kapott N97 et ua olyan menüje van mint a jól megszokott készülékének... bár még ezekkel is vannak használati gondjai
Más:
ÉN hype alatt nem csak a mindenki által hőn szeretett iphone ra gondoltam (amúgy dizájnra nekem is tetszik) hanem az összes asztali és nem asztali gépekre is...
Értem ezalatt azt , hogy az emberek fele csak netezésre és filmnézésre használja "mer az nem vagy le és stabil" szöveggel vagy valami mással...Amúgy én is iphone vettem volna ,ha tudna modemként működni ,de sajna nem tud ... meg még ezer mást is ami nekem kéne
-
Szép !
Mivel az apple ma már divat... létrehozhatnának apple parfümöt... apple öltönyházat apple sport ruházatot stb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Óra topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vírusirtó topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest