Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Nem vagyok az ellensege a sokszinusegnek, csak a tulzott, eroltetett sokszinusegnek. Es hogy most a gyartok tobbsege azt se tudja mit akar (lasd samsung, mar 3 fele oprendszer kozul nem tud valasztani) de mind azon erolkodik, hogy zarja a sajat platformjat, az all a fejlodes utjaba. szerintem. Legyen 2, max 3 nagy rendszer, es mindenki jol jar, mindenki valastzhat.
ld iOS vs Android, aplle vs osszes tobbi. Fejlodik is a piac rendesen, szoftveresen es hardveresen is. Megis megeri mindkettore fejleszteni, mert brutalis felhasznaloi bazisa van. Android eseten meg hatalmas valasztek is.
-
Cathulhu
addikt
Na ezert mondom hogy nem erted mit mondok.
Mondtam egy szoval is hogy az android a kozos rendszer?
Felolem a bada is lehetne. Epp ezt nem erted, csak ugrottal rogton
Nekem teljesen mindegy, en csak nem akarok gyartonkent kulon rendszereket. Ha szomszed Jozsi bacsi rak ossze egy olyat, ami moge minden gyarto felsorakozik, akkor az o rendszeret fogom tamogatni. -
Cathulhu
addikt
válasz
(An)Dante #14 üzenetére
De miert rossz az nekem? Nyilvan a technikai fejlodes megmarad, mert az ARM nem fog megallni a fejlesztesekkel, es SoC gyartok meg egymassal versengenek.
Ha egy mobiltelefongyarto ki akar tunni a tomegbol, es azt akarja, hogy mindenkepp az o cuccat vegyek meg, akkor majd szolgaltat exkluziv tartalmakat, es en mint vasarlo eldonthetem, megeri e nekem az az exkluziv tartalom a felarat. Ha nem, akkor is valaszthatok 150 kulonbozo markaju, felszereltsegu, sebessegu telefon kozul ugy, hogy tudom, az alapszolgaltatasok tekinteteben nem szenvedek hatranyt, es nem kell azon gondolkodnom, hogy en tokre szeretem ezt meg ezt az appot mar evek ota, de most nekem zte telora faj a fogam, mi legyen. Ha 3D jatekokat akarok futtatni, akkor felsokategorias, ha nem akarok, akkor kozep/also kategorias telefont veszek. Nem latom miert gatolna az android a gyartokat abban, hogy egyediek legyenek (lasd az emlitett sony vagy htc). A legjobb pelda szerintem itt a laptopgyartok voltak. Nem haldoklik a laptop piac csak mert 99%-ukon ugyanaz a windows van, megsem mindegy hogy egy asus eee-m van vagy egy alienwarem. Amire nekem szuksegem van.A fejlesztok szempontjabol is abszolut jo, ha a piac nincs darabokra hullva, PC-n a gepek 98%-an windows fut, megeri ra fejleszteni, de a konzolok vilagaban is kell az a nagymeretu piac mindharom platformnnak, hogy megerje benne gondolkodni, es igy is szokan szidjak az exkluziv cuccokat. Ha minden mobilgyarto sajat rendszert kezdene el nyomatni, akkor egy egy rendszer reszesedes olyan jelentektelen lenne, hogy tizedannyian fejlesztenenek ra, a portolgatasrol nem beszelve. Szerintem 2, max 3 rendszer tobb mint eleg a piacra.
-
Cathulhu
addikt
Szerintem csak faj a vereseg neki, de nagyon. Habar manageri szemmel van igazsag abban amit mond, de tudtommal a vasarlo a fontos, mert az o penzebol vesznek ok is nagyobb autokat maguknak. Es en mint vasarlo kifejezetten orulok annak, hogy van egy rendszer ami osszefogja a mobiltelefonokat, hogy egy program atviheto egyik gyarto keszulekerol a masikra. Lehet LG telefonom Samsung tablettel, es nem kell azon agyaljak minek ennyi hulye rendszer.
Szoval reszemrol a kotott platformok halottak. Es szerintem az app keszitoknek sem fulik a foguk ketes piaci haszonnal kecsegteto, apro szelettel rendelkezo de 26 fele kulonbozo rendszerre portolni a programjaikat.
Szoval hajra Android, vagy WP7, teljsen mindegy, de azonos alapot minden telefonra.
A Bada a Symbian es a tarsai meg remelem a veguket jarjak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest