- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ez bizony patent, még alulról is! Bár olcsóbban én a tűzpiros Boxstert vinném, vagy ezt a feketét, barna bőr belsővel.
-
Deske89
csendes tag
Teljesen igazad van
, a motorguider elsőnek kirakott képe megvezetett, kicsit gyanús is volt, hogy mennyire agresszív lett a facelift után a QV kiadás.
De nekem a QV elég lenne, álljon itt egy kép arról is akkor már (hátha most nem hibázok):
-
Griffin3.0
csendes tag
Igen értelek. Én inkább használnám hiszen arra lett megteremtve
Persze érték, némelyik hatalmas érték. De napokban olvastam a cikket Tyson F50-ről,hogy szinte alig van benne km de már felújításon esett át mert ugye nem használtál. Persze aki ilyet vesz annak van lóvéja rá
csak ez olyan ....nem is tudom..... mintha lenne egy rohadt jó nőd de sose kapnád el
csak nézegetnéd, becézgetnéd. Nekem pl nem olyan hu de nagy szám a saját autóm de néha azért nézegetik,hogy ez most akkor mi is. Imádom minden percét amikor beülök s megyek valahova. Az biztos gyűjtögetnék sok sok autót én is ha lehetne...és tény,hogy egy részét azért biztos én is csak nézegetném
akaratlanul is ha sok autód van nem tudod kihasználni mind. A JDM engem nem tartott lázban sose de tetszenek nagyon , azért a Japán kultúra autózás terén huhhh..... imádom a régi videókat is velük
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Óra topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5530 165Hz
- Macbook Pro 2019 15"// i7 // 512GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H110M i5 6500 8GB DDR4 240GB SSD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X Green nBase 600W
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest