Új hozzászólás Aktív témák
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #139 üzenetére
Egyetertek. A jotol nem szegyentanulni.
Viszont a Samsung az utobbi evekben a mobil, tablet, szamitogep szektorokban elert sikereit az Apple ceg termekeinek bemutatasa utan masolassal erte el. Es itt jon a bokkeno: azok a cegek akik tisztessegesen probaltak fejleszteni, vagy epp mast megalkotni (nem masolni) azok most mind hatranyban vannak a Samsunghoz kepest. Ezzel a koreai ceg nemcsak az Applenek okoz kart, hanem a piac tobbi szereploinek is.
Ezen kiindulva mennyivel massabb lehetne a piac, mennyivel sokszinubb?Ez mar tenyleg nagyon off es ez a velemenyem, amiert itt magjan vegeznem a forumon, ha erdekel, privatban megirhatom neked szivesen. Ha erdekel szolj.
-
Touch-ko
őstag
válasz
Csapoati #117 üzenetére
A svajci ceggel megegyeztek, errol olvastam cikket a beszmac-en.
Viszont a Samsung a mainapig nem fizet az Apple-nek bizonyos dolgokert. Anno az Apple ajanlott nekik egy arat de magadnak tartottak. Aztan a Samsung akart peren kivul megegyezni az Apple-el amibe az Apple nem egyezett bele..
Mellesleg valoban erdemes osszehasonlitani igy a tenyek tukreben azt, hogy egy ora utan fizetett-e az Apple, azzal, hogy a Samsung az apple termekpalettajanak a felet lemasolta. Erzelmet nem viszek bele, de maradjunk a tenyeknel. Az amit a Samsung tett az elegge torvenyellenes volt (a mai napig az)
Ergo igy szerzett jogosulatlan elonyt a tobbi konkurens ceggel szemben, ennek hatasat a mai napog lathatjuk.. Amelyik ceg nem kezdte el masolni oket, az most mind a hatranyban van a Samsunggal szemben.. -
Touch-ko
őstag
Szerintem van egy hatar ami meg kapitalizmus es van egy hatar aminel mar a pofatlansag. Aztan csodalkoznak, ha perelik oket, meg egyeseget ajanlanak az Apple-nek, hogy ne pereljek oket tovabb?
A kapitalizmus es egy ceg termekpalettajanak a lemasolasa nem ugyanaz.
Bocs ezt nem Pm-be akartam kuldeni, csak epp dolgozom
-
Touch-ko
őstag
Szerintem van egy hatar ami meg kapitalizmus es van egy hatar aminel mar a pofatlansag. Aztan csodalkoznak, ha perelik oket, meg egyeseget ajanlanak az Apple-nek, hogy ne pereljek oket tovabb?
A kapitalizmus es egy ceg termekpalettajanak a lemasolasa nem ugyanaz.
Bocs ezt nem PM-kent akartam elkuldeni,
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128Gb Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged