- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Az Euronics is elkezd használt mobilokkal foglalkozni
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Akkor én még azokkal próbáltam
Pár hónapja lemondtam róla. Amióta rátaláltam a Genymotion-ra, a Bluestacks-et kukáztam.(#14) ivana: Pár verzióval ezelőtt még nem volt benne, de úgy is könnyen hozzá lehetett linkelni. (nekem a Play feltevéséhez kellett). De azóta meg pár berakták, így még egyszerűbb.
-
BiP
nagyúr
Én először a Bluestack-szel próbálkoztam. Sima Android image, SDK nálam is kiesett. Ennek meg egyszerű Windowsos telepítője van. És bár a Draw Something (igazából ez volt az alap motiváció) nagyon szépen ment rajta, komolyabb programok (pl. Real racing 3) már nem mentek, mert még valami 2.x-es Androidot emulált, meg nem talált magának elegendő helyet sem.
Aztán kipróbáltam a Genymotiont, ami nagyságrendekkel jobb cucc, az gyakorlatilag egy VirtualBoxba telepített rendszer, de teljesen kényelmes telepítője van. FullHD-ben is megy, többféle mobil/tablet hardvere közül is lehet választani. Play nincs rajta, de rá tudtam bűvészkedni (korábbi image-ekben pedig alapból benne volt). Még a RR3-mal is tudtam vele játszani. (itt ez volt inkább a hajtóerő), igaz, egy idő után valamiért már nem indult el.
Az Andy-t és a YouWave-et nem próbáltam, de lehet, hogy meglesem.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 és 22" Eizo FlexScan EV2216W monitorok szépek, talp nélkül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest