- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet vele Pc-ről feltölteni fotót pl. Instagramra ? Valahogy nem találok semmi olyat amivel tallózható lenne a gépen található fotók,videók.
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki használja ?
Amúgy jó emulátor notin használom, csak egy valami zavar a gpu beállítás túl gyengére rakja magát, ergo nfs nolimit-be le van butítva a grafika, holott egy gtx950m van a gépbe i5-el tehát bírnia kellene, config file átírást nem találtam.
Esetleg mi lehet a megoldás ? -
SRII
őstag
Sziasztok!
Két fiókot hogy tudok egyszerre futtatni rajta?
Tehát két steam fiók mobilmegerősítésére használnám...tudna ebben nekem valaki írni valami ötletet?
Köszönöm. -
TomBond
aktív tag
Letöltöttem a laptopra, amin a DIGI online alkalmazással szeretnék tv-t nézni. Az alkalmazás fel is ment, és el is indul, de csak hang van kép nincs. Ez mitől lehet?
-
HPAA
őstag
andy v0.45.15 verziója meg van még valakinél ?
sehol sem található régebbi , csak a legújabb , de azok xarok
én is frissítettem sajnos , de nem vált be
akinél még meglenne , kérem írjon !!! -
Hurkafej
aktív tag
válasz
Satyricon #116 üzenetére
Szia! Oracle VM Virtual box, vagy BlueStacks.
Az első az virtuális gépet hoz, létre,tehát bármilyen oprendszert lehet rá telepíteni.
Az utóbbi program pedig egy android platform, egyszerűbb, csak feltelepíted és kész, és még előre nem is foglal le csomó helyet a gépeden. Amire neked kell, jónak kell, hogy legyen. -
Satyricon
addikt
válasz
bobalazs #115 üzenetére
Phenom ll x4 955 be 3,20 ghz, gtx 285 es 4gb ramnal brutalisan lelassitja a gepet. A 4 giga ram 95%at lefoglalja. Hasznalhatatlan.
Am nekem a poweramp miatt kellene android emulator. Tud valaki jo emulatort ajanlani erre? Nem kell foobar es jetaudio, powerampot akarok hasznalni pcn is. Tudtok segiteni?
-
-
Satyricon
addikt
Sziasztok
Leszedtem ezt a telepítőt, viszont nekem van egy win7 és egy xp a gépben. Ha mellé felteszem ezt az androidos rendszert a gépre, nem fog elveszni a windows 7???
Úgy akarom megoldani, hogy a kezdőképernyőn ki lehessen választani, hogy XP-t, Win7-et, vagy androidot akarok futtatni...
Kéna android mindenképp a gépemre, de valahogy jó lenne megoldani, hogy a windowsos rendszerek ne vesszenek el...
-
Hurkafej
aktív tag
Ne nagyon töltsétek az új verziót, 4 hirdetés van épp a prohardveren ami a fél ablakot kitakarja, és a böngészőt is jól átállította. ADBlock le sem tiltja.
-
Kicsi Én
csendes tag
Sziasztok!
www.andyroid.net nem elérhető, és a többi letöltőhelyet amit találtam, mind erre az oldalra irányítana rá.
Van valakinek tippje honnan tölthetném le? -
kpal
nagyúr
Pc-n lévő képet hogyan lehet feltölteni pl. Instagramra ?
-
Balar84
csendes tag
válasz
KohanTroon #108 üzenetére
Ha a CTRL-t nyomva tartod akkor tudsz közelíteni illetve távolítani.
-
KohanTroon
tag
Hogyan lehet játékon belül nagyítani , kicsinyíteni ? Mer ugye nem érintőképernyős a monitorom .
-
Weeman1
veterán
Kipróbálom.
-
Srácok! Már írtam többször is, hogy VMWare-be telepítsetek Androidx86-ot. Tökéletesen megy. Az internettel bizonyos esetekben haxolni kell, de az is max 10 perc az első alkalommal.
-
GAbre
veterán
Látom senki nincs már itt fenn!
A legjobb,hogy másik gépen,még csak el se indul a program!
Starting andy,és semmi!
Nagyon zsír kis program!Semmire nem jó! -
GAbre
veterán
Köszi a tesztet!
Nagyon jól megy,amíg újra nem indítod a gépet,utána csak fekete képernyő... :/ -
atala
addikt
Nem tudom nálam mi van, de az andy parancsikonra kattintva el sem indul. Ha megnyitom a VM Virtualboxot, és ott indítom el az andy-t, akkor elindul, fekete képernyőn futtal sorban számokat.
Már fél órája megy, de még mindig nem töltődött be az android.
Valaki tudja, meddig fognak menni ezek a számok? -
kiskornel
addikt
Hullo!
Első bejelentkezésnél kérdezi az E-mail címemet. Ezzel már csak az a baj, hogy AltGR + V gombokra kis v-t ír. Próbálkoztam a képernyőbillentyűzettel is, ugyanaz a gond.Ezt hogy oldottátok meg?
Bazz... átállítottam angolra a billentyűzetet, és Shift + 2 -re OK.
-
Kipróbáltam, milyen a PvZ 2 (a telefonom nincs fél giga hely neki). Vagyis kipróbáltam volna, de nem jött össze. Miután letöltötte az Andy telepítő, ami kell neki, elkezdődött a telepítési procedúra. Felpakoltam a VirtualBox-ot, meg úgy öt drivert (hálózat és USB eszközkezelő). Úgy öt perc után már kicsit kezdtem unni, de végre sikerült. Újraindítom. Indítanám el a cuccot, erre közli velem, hogy neki van egy újabb verziója, ami sokkal tutibb, stabilabb, töltsem már le a weboldalukról (mintha 10 perce nem onnan kaptam volna le a telepítőt). Mondom neki, hogy felejtse el. Erre közli, hogy tök jó lenne, ha lájkolnám a FB oldalukat, de ingyenes vagyok, és még feliratkoznom sem kell sehová. A következő: nagyszerű vagy. Ja, erre megnyílik a böngésző, és már vinne is az említett Facebook oldalra. Bezártam. Egy pici ablakot kaptam, aminek a fejléce ERROR, benne pedig Error olvasható. Próbáltam újra elindítani, erre kaptam egy szép méretes hibaüzenetet. Ekkor kezdtem el az uninstall-t. Most próbálom a Bluestack-et.
-
Bako83
csendes tag
Nálam elindult Windows 8.1 64bites desktop PC-n és Windows 8.1 32bit-es Asus Transformer T100-ason. Az utóbbin élvezhetetlenül lassú, pedig nem hiszem, hogy gyenge lenne a masina. Valaki próbálta már érintős windows 8-on? Nagy macera. A programok nagy része egyébként elindul, de a windowsos tableten nagyon lassú, PC-n sem teljes értékű, sokat fagy.
-
vadkörte
addikt
Tök jó ez az Andy.
Olyan faszán helyretette a notebook-om, hogy fél napomba került, mire helyre tudtam hozni. Mellette el sem indult. -
margithid
veterán
Ez is telepít olyan alkalmazásokat, játékokat amiket nem akarok, mint a bluestacks?
Asus T100 tableten használnám. -
törölt tag
Mondhat nekem bárki bármit, kipróbáltam már a világ összes android emulátorát, egyedül a BlueStack működik hellyel közzel normálisan. Napokat heteket szenvedtem a sok "lommal". Nyilván vannak configok ami alatt működnek ezek a dolgok, de ... A többségét fel sem tudtam telepíteni, vagy ha igen mindenféle problémájuk volt. 16 bites kép, nem találta az egeret, konkrétan az android sdk-t még normálisan ki sem tudtam bontani a C:-re. (máshova ment) A BlueStack működik XP alatt Win7-en 32 és 64Biten is. Nem kell vele szívni minden szarral, felrakod és használod. Na, ha tudtok még egy ilyen emulátort, mindenképpen osszátok meg a nagyközönséggel
Üdv!
-
robi12ster
tag
felraktam pc re. egy toshiba a300 ra. de egy játék sem indul. valamék egyszerüen el sem kezd tölteni, valameik meg azt irja ki hogy nem találha a servert, pedig van wifi. android 4.3 at raktam fel.
-
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Felraktam de pl a plants vs zombie 2-vel az abj hogy mikor kéri hogy írjam be hogy hány éves vagyok egyszerűen nem tudom hiába.magában a rendszerben tudok gépelni,van rá megoldás? -
huan
őstag
Rootolni lehet? Újabb android-verzió lehet rajta?
-
-
-
Rivaul
addikt
Remek! Igaz el nem indul de a touchpadot letiltotta, procit és memóriát lefoglalta, törlésnél meg összeakadt a nortonnal... Jó lenne egy ilyen emu ami működik is rendesen.
Ami lemaradt: win 8.1 64-bit.
-
kecsawi
senior tag
Lökött egy hibajelzést, nem találta az emulált rendszert, újrafuttatás (Andy ujratelepítés) után a hay day kezdődhet előlről... Na itt kezdtem el törölni minden ehhez tartozó dolgot, visszagondolva: zabálta az erőforrásokat, a venti pörgött rendesen, proci magas órajelen ment mindíg, befejeztem.
(Nekem NEM teljes értékű android)
-
fojuzer
aktív tag
Hm_Hm nos probaképpen feltéve //Win 7 H.P.64 bit// re semmit nem csinált,nem indult .Valamely virtuál box,Bonjour s mást feltett,onnét tovább semmi,Nem indult el. Az emulátor Andoid NYET-Non!Sajna igy kiprobálni nem tudi.Bluestacks fapados,viszont müködik valamelyest!
-
-
Pxs
aktív tag
Ha fejlesztéshez kellene, ahhoz megfelelő ?
Gyorsabb, mint a hagyományos (SDK-hoz adott) emulátorok ?Üdv
-
-
Iron Force nevű tankos játékot próbálta már valaki?
-
Viper26
nagyúr
Hasznos cikk, és köszi az infót, teszek egy próbát vele.
-
válasz
razorbenke92 #74 üzenetére
Igen, a Minitube pont ezért nagyszerű
-
-
válasz
razorbenke92 #72 üzenetére
Ja, csak böngészdében egy gyenge gépen úgyis képregény... De a Minitube elég rendesen megy gyengébb vasakon Lubuntun. Olyanokon, ahol a böngészőnek a 360p is kihívás.
(De ha letöltöd a flash videót, és VLC-vel nyitod meg, az is viszi magában, csak a böngészős fless plugin ne legyen ott...) -
-
válasz
razorbenke92 #70 üzenetére
"mert vetekszik a lubuntu teljesítményével e téren."
Zsütüb appal mind a kettőn? mert ott már csak a hardver teljesítménye van, nem az OS-é. -
válasz
Aethelstone #6 üzenetére
Szintén x86 Anrdoidot használok. Van telepítve asztalira is, meg van egy egy eeePC 2G-re telepítve, pontosabban egy benne lévő memóriakártyára. Elég kényelmes. Főleg youtubeozni használom, mert vetekszik a lubuntu teljesítményével e téren.
-
intelMMX
senior tag
Tökre meghozta a lelkesedést a cikk...
Aztán nézem, miken próbáljátok....
Na majd én Celeron D-vel -
proci985
MODERÁTOR
4.4.2t ez tud emulalni? BlueStackal nekem az hianyzott a legjobban (par dolog csak ott elerheto). sima android SDK sajnos tenyleg tetulassu, meg SSDvel a feneke alatt is.
-
kecsawi
senior tag
Üdv!
T61-en felejtős. Asztali gépen miután a biosban engedélyeztem a virtualizációt gördülékenyen fut a hay day (kizárólag ezért próbáltam ki). Lehet a HDD-SSD csere is jelentősen gyorsított a használaton. A többi az adatlapomról olvasható.
ui: win 8.1 x64-en -
Hát, laptopon elég lassú. (Amd dual core A4-3305m, 4gb ddr3) Ahhoz képest, hogy a gta4 meg játszható rajta. No akkor inkább az, nem szenvedek az andyval.
Egyéb: Az iron force nevű játékot hogy lehetne rávenni arra, hogy otg kábellel billentyűzettel is irányítható legyen?
-
leximester
tag
válasz
alkatraz3000 #60 üzenetére
Hát valszeg nálam nem jó valami, mert i7 2600K+hd7850+ocz vertex3 és kegyetlen lassú.
-
alkatraz3000
senior tag
Köszi az írást, felkeltette az érdeklődésem. Írtam a fejlesztőnek, hogy Mac-en szeretném kipróbálni.
Véleményt is kérek: Szerintetek C2D 2.4ghz, 5gb ddr3 ram, samsung 840 ssd, és nVidia 320m-el normálisan bír majd menni? -
válasz
counterbill #33 üzenetére
Elég sok ramot tettem be fordítva már, de el még nem füstölt egy sem.... :-)
A winyó átparticionálása miért nem ment? A partíciók átméretezhetôk, és egy natívan futó os mindig gyorsabb, mint egy emulált.
-
mehmet
csendes tag
A cikkben csak megemlíti, hogy "kezeli a PC winchestereit". Sajnos eddig nem jöttem rá, hogy hogyan?
Valaki tudna segíteni? -
denorbi
tag
Hogy tudok apk-t telepíteni?
-
zdanee
őstag
Felraktam. VirtualBox már volt fent, azt tehát kivettem a telepítendő tételek közül. Felment, azzal nincs is gond, a sebessége sem volt olyan rossz (i5 430M, 6GB, SSD, ati 5650), bár ez is egy szimpla lemezkép egy VirtualBox-ban plusz pár script, de működött. Aztán kipróbáltam pár játékot. A sima Angry Birds-szerű játékok fele ment, fele nem. Badland nem ment. 3D játékok szinte egyáltalán nem mentek. Találtam benne egy beállítást, hogy hardveresen gyorsítsa a grafikát, de ez konkrétan semmin nem változtatott. Aztán megnéztem, mennyi helyet eszik az SSD-n. 4GB+, úgyhogy ennyit nekem nem ért, töröltem. Szabad hely ugyanannyi. Konkrétan csak az ikonját meg a virtualbox scripteket törölte le, a többi szemetet fent hagyta... Ja, és van valami app benne, ami a telepítési folyamat részeként a Google felhasználónevemet és a jelszavamat kéri, és becsszó, hogy semmi rosszra nem akarja használni. Hát a nagypali lóf*szt! Óvatosan ezzel!
-
pigmeus
tag
válasz
counterbill #46 üzenetére
Újra raktam kétszer, de semmi sem történik. De még el se indul. Pedig biosban engedélyezett a virtualizáció.
-
olbaidhun
őstag
Minden flottul megy, köszi a cikket!
Operációs rendszer Microsoft Windows 8.1 Enterprise x64
DirectX DirectX 11.0
CPU típusa Mobile QuadCore Intel Core i7-2630QM, 2600 MHz (26 x 100)
Alaplap neve Dell Inspiron N5110
Alaplapi lapkakészlet Intel Cougar Point HM67, Intel Sandy Bridge
Rendszermemória 8099 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM)
BIOS típusa AMI (08/03/2012)
Videokártya Intel(R) HD Graphics 3000 (2108 MB)
3D gyorsító Intel HD Graphics 3000
Képernyő AU Optronics B156XW02 [15.6" LCD]
C: (NTFS) 465.4 GB (392.6 GB szabad) -
counterbill
senior tag
De elég. De ez egy előre konfigurált android rendszer ha ugy tetszik. Ha letöltesz egy x86 os droid iso-t tudnád futtatni telepítés nélkül virtual boxban vagy a windowson belül a virtuális pcben.
-
pigmeus
tag
válasz
counterbill #44 üzenetére
Semmit sem ír, sajnos nem is hajlandó elindulni.
Mit értesz az alatt, h pont úgy fut, mint egy virtuális xp win 7 alatt?
Nem elég a telepítővel feltelepíteni? -
counterbill
senior tag
Nekem win7 64 bit van. Nem tudom mi lehet a baj. Mit ír? Egyébként akinek lassú az milyen vason próbálja? Illetve a virtualizáció be van kapcsolva biosban? Pont úgy fut ez is mint egy virtuális xp win7 alatt.
-
mdraco
őstag
Nem indul... Win 8.1 64.
-
törölt tag
válasz
freeknight #39 üzenetére
win 8, 8.1 alatt (x86,x64) teljesen kuka! Elsem indul!
-
freeknight
őstag
Pont tegnap kezdtem neki a Deus Ex-nek, szerintem rá is próbálok, nézzük meg, mit tud
-
lafaty80
addikt
Hali, a remote control hogy lehet életre kelteni? Nekem nem jön össze, nem találja a telefon ...
-
leximester
tag
válasz
Balathruin #35 üzenetére
Értem, én egy Surface-re szeretnék egy droidos játékkal játszani, de nem túl folyamatos .
-
Balathruin
veterán
válasz
leximester #34 üzenetére
Egész jól megy, nem tökéletes, de teljesen jó. A6 6400K APU-n megy videokályha nélkül és egy Samu tablet van build.prob-ba bedobva.
-
leximester
tag
válasz
Balathruin #32 üzenetére
Köszi, és a menüben való mozgás is folyamatos? Milyen gépen fut?
-
Balathruin
veterán
válasz
leximester #31 üzenetére
Gyorsban megnéztem a Hill Climb Racinget és kicsit ugrál a kép, de nekem nem akadásnak tűnik. Ez valószínűleg az emuláció miatt van.
-
leximester
tag
Aki feltette, annak mennyire gyors, folyamatos az egész?
-
Balathruin
veterán
GPU nélküli Antutu majdnem 16000
-
zdanee
őstag
válasz
counterbill #21 üzenetére
Pff... ezért pedig járna a Nóbel
Utoljára C64-et láttam valakit elfüstöltetni, amikor a tápot a magnó csatlakozójába dugta. De őszintén, manapság direkt is nehéz elbaszni valamit, ha nem megy bele magától, akkor nem oda való
-
gezatata
aktív tag
sziasztok , nekem Windows 8.1 64bit -en meg se moccan. Újra volt indítva a gép és eredeti a Windows is.
-
gabe_
őstag
Kipróbáltam, nekem működött újraindítás nélkül is.
Annyira valahogy nem smooth, nem tudom, lehet a hardver kevés neki... (athlon II P360 procis laptop 2mag 2,3ghz) Amúgy egész jó kis cucc. -
counterbill
senior tag
Ram-on oldalanként 2-2 bevágás van, és így sikerült is be helyezni a ramot.
Csak utána vettem észre,hogy ferdén van benneValószínűleg csak a ram döglött meg, de mivel régi elég drágán tudnék hozzájutni. De ha minden jól megy érkezik egy 2 magos pc amire telepítek androidot + konzol emulátor lesz belőle (erről lesz cikk is szerintem).
-
Mokó
aktív tag
Nah akkor könyvjelző ON ezt is kipróbáljuk amint az idő engedi....régóta kacsintgatok az x86 vs droid témára....
-
dlaj
őstag
Nekem sokadik újraindítás után is azt írja ki alulra: Andoid is running, Waiting for OpenGL renderer...
Ugyanakkor települt a gépre egy magyar nyelvű virtuálbox kezelő.
Azon kell valamit átállítani?
Tud valaki segíteni? -
BiP
nagyúr
Akkor én még azokkal próbáltam
Pár hónapja lemondtam róla. Amióta rátaláltam a Genymotion-ra, a Bluestacks-et kukáztam.(#14) ivana: Pár verzióval ezelőtt még nem volt benne, de úgy is könnyen hozzá lehetett linkelni. (nekem a Play feltevéséhez kellett). De azóta meg pár berakták, így még egyszerűbb.
-
mar_tin
tag
Kipróbáltam, ez is egy virtuális gépben fut (VBox -ot telepítené is). Nálam ott elhasalt, hogy már a YouTube videó lejátszás sem megy.
-
banhammer
veterán
i7 2600-on tetű lassú.
Kb. 10 perc után ment a kukába.
Küéön meglepetés amit az installer fenn hagy a gépen a Bonjour program amit utólag kell leszedni kézzel.
Úgy vettem észre, hogy a "HKLM\System\CurrentControlSet\Services" megjelent a neve és az installálást előtt még nem volt ott.
Javaslom az Autoruns program használatát.
A kedves programozó meg szarjon sünt, hogy az ilyenekre nem figyel! -
banhammer
veterán
És hogyan varázsolok "@" jelet?
-
sto1911
veterán
válasz
Aethelstone #3 üzenetére
Csak azert irtam, mert az eleje ugy indul, hogy kozvetlen a vasra akarta rakni, de utana nem lattam emlitest arrol, hogy megis csak egy emulator lett belole.
@Crytek: Bluestacksel probaltam regebben, ott nem volt jo az eger, csak egy mutatot adott amivel huzgalni kellett a kepet - mint az ujjaddal.
-
Crytek
nagyúr
Akinek fentvan ez és megteheti kérem nézze már meg ezeket a játékokat megy-e és lehet-e egér /billel zúzni őket:
Modern Combat 4
Nova 3
Batman Rising...
Asphalt 7-8
NFS Most Wanted -
BiP
nagyúr
Én először a Bluestack-szel próbálkoztam. Sima Android image, SDK nálam is kiesett. Ennek meg egyszerű Windowsos telepítője van. És bár a Draw Something (igazából ez volt az alap motiváció) nagyon szépen ment rajta, komolyabb programok (pl. Real racing 3) már nem mentek, mert még valami 2.x-es Androidot emulált, meg nem talált magának elegendő helyet sem.
Aztán kipróbáltam a Genymotiont, ami nagyságrendekkel jobb cucc, az gyakorlatilag egy VirtualBoxba telepített rendszer, de teljesen kényelmes telepítője van. FullHD-ben is megy, többféle mobil/tablet hardvere közül is lehet választani. Play nincs rajta, de rá tudtam bűvészkedni (korábbi image-ekben pedig alapból benne volt). Még a RR3-mal is tudtam vele játszani. (itt ez volt inkább a hajtóerő), igaz, egy idő után valamiért már nem indult el.
Az Andy-t és a YouWave-et nem próbáltam, de lehet, hogy meglesem. -
bubu256
tag
Android-x86 - Porting Android to x86
Ez egy telepíthető android PC-re.
Még nem próbáltam. -
kecsawi
senior tag
Hay Day első körben lefagyasztotta a programot.
-
sto1911
veterán
A screenshotok alapjan ez egy kutyakozonseges emulator es nem a vasra telepul.
Hogy lehet ramot rosszul berakni?
-
Szóval Andy a vagány
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 3:i5 1250P(12mag),16GB,512GB,14"matt TOUCH,vil.HU bill,Lenovo gari 2026.6.25
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest