Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ez hiányzott az életemből nekem is... Ódejó. PC-n sem használom, nem hogy a telefonomon...
-
maross
nagyúr
Latom nagyon negativ itt a hozzaallas, ugyhogy itt egy NA VEGRE! a hirnek
-
jFox
addikt
Ez még kellett!
Egyébként ha jól tudom WM-ra és Androidra is vannak már ilyen tesztelős, pontozós programok, csak még nem annyira ismertek, mint ez. -
ArchElf
addikt
Cool, most már papíron is bizonyított lesz, hogy jobb a telóm, mint a szomszéd gépe
AE
-
Adjak inkabb ki ra a Second Realityt
-
Lenry
félisten
hardverek teljesítményének pontos mérésére a 3DMarkot
ahhha... hápersze. pontos. hogyne.
meg megbízható és független is, ugye? -
Dany007
veterán
Nem látom sok értelmét. Bár jó összehasonlítási alapot tud képezni egy pontozásos rendszer.
De nagyon nem szeretném ha egy telefonnál is azt kellene majd nézni, hogy milyen VGA van benne, mekkora a proci, hány hz-en fut a ram és így tovább...
Legyen meg a telefonnak a multimédia funkciói. Aztán azt vagy tudja vagy nem tudja. És ne legyenek köztes megoldások. Vagy képes futtatni zökkenőmentesen vagy nem.
Az szerintem gusztustalan megoldás, hogy kiadnak egy low-end telefont, amin elérhető minden olyan funkció ami mondjuk elérhető egy kétmagos telefonban is, csak ezesetben akadozva, lassan, lagosan jeleníti meg mindazt. -
negyedes
addikt
Eddig valahogy csak kibirtam a vga-k teren ezt a e-penis novelos 3dmark pontozast, de hogy mar telefonon is ezt kell majd nezni meg hallgatni..........
-
moha21
veterán
Végre, hiánypótló dolog.
Szerk: Remélem itt is lesznek majd fizetett gyártók, más színmélység használata stb.. bár nem tudom, hogy 2^32 színt mi jelenít meg..
-
Youri
veterán
Most idevaló lenne egy Facepalm?
-
Silentfrog
veterán
Valahogy meg voltam a telefonommal 3dMark nélkül és attol tarok ezután is megleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Erősítő, hangfalak
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Google Pixel topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- SAMSUNG LU28R550UQRXEN 28" 4K 60Hz UHD LED monitor
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Apple Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest