Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: A Dreame első akciókamerája apró, szétszedhető, 8K-t is rögzít
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ez hiányzott az életemből nekem is... Ódejó. PC-n sem használom, nem hogy a telefonomon...
-
maross
nagyúr
Latom nagyon negativ itt a hozzaallas, ugyhogy itt egy NA VEGRE! a hirnek

-
jFox
addikt
Ez még kellett!

Egyébként ha jól tudom WM-ra és Androidra is vannak már ilyen tesztelős, pontozós programok, csak még nem annyira ismertek, mint ez. -
ArchElf
addikt
Cool, most már papíron is bizonyított lesz, hogy jobb a telóm, mint a szomszéd gépe

AE
-
Adjak inkabb ki ra a Second Realityt

-
Lenry
félisten
hardverek teljesítményének pontos mérésére a 3DMarkot
ahhha... hápersze. pontos. hogyne.
meg megbízható és független is, ugye?
-
Dany007
veterán
Nem látom sok értelmét. Bár jó összehasonlítási alapot tud képezni egy pontozásos rendszer.
De nagyon nem szeretném ha egy telefonnál is azt kellene majd nézni, hogy milyen VGA van benne, mekkora a proci, hány hz-en fut a ram és így tovább...
Legyen meg a telefonnak a multimédia funkciói. Aztán azt vagy tudja vagy nem tudja. És ne legyenek köztes megoldások. Vagy képes futtatni zökkenőmentesen vagy nem.
Az szerintem gusztustalan megoldás, hogy kiadnak egy low-end telefont, amin elérhető minden olyan funkció ami mondjuk elérhető egy kétmagos telefonban is, csak ezesetben akadozva, lassan, lagosan jeleníti meg mindazt. -
negyedes
addikt
Eddig valahogy csak kibirtam a vga-k teren ezt a e-penis novelos 3dmark pontozast, de hogy mar telefonon is ezt kell majd nezni meg hallgatni..........

-
moha21
veterán
Végre, hiánypótló dolog.

Szerk: Remélem itt is lesznek majd fizetett gyártók, más színmélység használata stb.. bár nem tudom, hogy 2^32 színt mi jelenít meg..

-
Youri
veterán
Most idevaló lenne egy Facepalm?
-
Silentfrog
veterán
Valahogy meg voltam a telefonommal 3dMark nélkül és attol tarok ezután is megleszek.

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G7S28BG700EP 28 144Hz IPS4K 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- DJI Mavic Air 2 Fly More Combo drón szett (FMC) +szűrők +gyorstöltő
- BESZÁMÍTÁS! HP ZR2440w 24 60Hz IPS FHD 6ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4188, 94% Akkumulátor
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 12 Mini 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Honor 200 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest