- iPhone topik
- Yettel topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
atike
nagyúr
Ez hiányzott az életemből nekem is... Ódejó. PC-n sem használom, nem hogy a telefonomon...
-
maross
nagyúr
Latom nagyon negativ itt a hozzaallas, ugyhogy itt egy NA VEGRE! a hirnek
-
jFox
addikt
Ez még kellett!
Egyébként ha jól tudom WM-ra és Androidra is vannak már ilyen tesztelős, pontozós programok, csak még nem annyira ismertek, mint ez. -
ArchElf
addikt
Cool, most már papíron is bizonyított lesz, hogy jobb a telóm, mint a szomszéd gépe
AE
-
Adjak inkabb ki ra a Second Realityt
-
Lenry
félisten
hardverek teljesítményének pontos mérésére a 3DMarkot
ahhha... hápersze. pontos. hogyne.
meg megbízható és független is, ugye? -
Dany007
veterán
Nem látom sok értelmét. Bár jó összehasonlítási alapot tud képezni egy pontozásos rendszer.
De nagyon nem szeretném ha egy telefonnál is azt kellene majd nézni, hogy milyen VGA van benne, mekkora a proci, hány hz-en fut a ram és így tovább...
Legyen meg a telefonnak a multimédia funkciói. Aztán azt vagy tudja vagy nem tudja. És ne legyenek köztes megoldások. Vagy képes futtatni zökkenőmentesen vagy nem.
Az szerintem gusztustalan megoldás, hogy kiadnak egy low-end telefont, amin elérhető minden olyan funkció ami mondjuk elérhető egy kétmagos telefonban is, csak ezesetben akadozva, lassan, lagosan jeleníti meg mindazt. -
negyedes
addikt
Eddig valahogy csak kibirtam a vga-k teren ezt a e-penis novelos 3dmark pontozast, de hogy mar telefonon is ezt kell majd nezni meg hallgatni..........
-
moha21
veterán
Végre, hiánypótló dolog.
Szerk: Remélem itt is lesznek majd fizetett gyártók, más színmélység használata stb.. bár nem tudom, hogy 2^32 színt mi jelenít meg..
-
Youri
veterán
Most idevaló lenne egy Facepalm?
-
Silentfrog
veterán
Valahogy meg voltam a telefonommal 3dMark nélkül és attol tarok ezután is megleszek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG STRIX B650E-E GAMING WIFI Alaplap + AMD Ryzen 9 7950X
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 16GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Corsair RM1000e 1000W 80 PLUS Gold
- Samsung Galaxy S25 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Fehéres szürke titán)
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3404
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3394, 94% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest