- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Mobil flották
- Macrodroid
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
Új hozzászólás Aktív témák
-
Themes
aktív tag
Nem lenne rossz mert szépen kidolgozott meg minden, csak az emberek szeretik az egyszerűbb megoldásokat mint pl viber, whatsapp, feltelepiti és ott van rögtön akinek van olyana és mar lehet is dumcsizni.😀 a bbm meg ha jól tudom meg kell hívni a másikat vagy valami hasonló elven működik és ezzel nem nagyon szeretnek az emberek vacakolni, sajna, legalábbis én sok embertől hallottam ezt hogy ez miatt hanyagolja😃💪
-
atosan
veterán
Sziasztok,
Most, hogy a páromnak is okostelója lett, végre kipróbálhattam. Vannak valami apróbb trükkök, amit érdemes tudni, mik az általános tapasztalatok? -
jacis
nagyúr
Ma letöröltem a 2.0-ás verziót is, mert továbbra is szívja az akksit...
-
tfec80
tag
Nekem úgy tűnik, hogy az egész BB kicsit a non-komformizus szimbóluma lett a telko piacon és szinte csak ennek köszönheti, hogy még létezik. Amivel persze nincs baj. Felőlem virágozzék.
De ez a szoftverük nekem nem jött be.
-
Syl
nagyúr
Gondoltam hogy összekevered a mobil OS gyártóit (BB, MS, Google, Apple) a független adathalász cégekkel (Viber, WhatsApp stb.)
(#65) hagel
BBM-et már OS5/6-on is használtam és bár akkor még hanghívást nem tudott, de már akkor is a legszimpatikusabb chat rendszer volt számomra.
Úgy tapasztalom a jelenlegi BBM-et leginkább azok értékelik, akik a régit is használták. Az új jövevények kipróbálják, rájönnek, hogy ez nem n+1-ik viber és jön a sz*rozás. -
Egyetértek veled, hogy "az idők végezetéig tároljuk" mód igen kártékony!
Abból köszönöm még egyszer sem kérek, hogy volt egy két barom és ha feltüntem a Víberen, akkor rövid szavas üzeteket kezdtek küldözgetni rögtön - mert ők ráértek!
Csak az üzeneteket tudtad törölni, de sajnos jöttek. Leállítani őket nem lehetett...
Sajnos így mindenki lapátra került ezzel. Mert a szerver mindent tárol... (És igen, aki egy éve nem lépett be, azt is jelezte!!!!)Így kijelentkeztem.
A BBM-en ilyen nincs! Akivel akarsz beszélni, azt beengedet. Ez közös megegyezés. Majd zárod, ha akarod.
Innentől kezdve, ha belegebed, akkor sem tud felkeresni.Részemről ez egy jobb, korrektebb kommunikációs forma. A BBM tematikus csoportokban pedig mindenki igen előzékeny és baráti. Meglepetések nem érhetnek senkit. Mi pl a csoport tagokkal összejárunk...
Részemről a BBM a létező legjobb, legéltetőbb virtuális közösség.Ideje másként gondolni a BlackBerry közösségre...
-
Syl
nagyúr
A BBM mindig is PIN kód alapján működött, ami készülék függő. Csak akkor tudsz valakit felvenni, ha ismered a kódját és ő hozzájárul. Ez szerintem így van rendjén. A viber-féle 'minden adatot begyűjtünk és az idők végezetéig tárolunk rólad' hozzáállásból, köszönöm nem kérek.
szerk.
Nálam SIII-on és iPad-en is hibátlanul működik. -
tfec80
tag
Nem is jelzi, ha hív a partner. De ő sem látja, ha én hívom. Nem történik semmi. Ez meghívósdi elég ócska mondjuk. Alap lenne, hogy felismerje a kontaktjaim közül azokat, akik használják a BBM-t.
-
alfaromeo33
aktív tag
válasz
Crafter32 #43 üzenetére
FB Messengeren szoktunk ismerősökkel telefonálni. Tehát van hang hívás, mondjuk a minősége hagy némi kívánni valót maga után. Ha belépsz egy beszélgetésbe és megnyomod a menu gombot akkor ha elérhető a partner kiadja vastagon hogy "ingyenes hívás" és kicseng és beszéltek.
-
balhmm
tag
Kiprobaltam ket nexussal, de egymást hívva rettentő rossz volt a minőség.. Masnal mi a tapasztalat? A hely megosztás tetszik benne..
-
Dehogy váltok!
Minden téren komfortos, gyors, pontos a Z10 és nagyon kényelmesen tudom mindkét kézzel használni.
A nagyZé már nekem nagy...
A kisZé munkára nekem ideális. -
-
b4zsi-
őstag
LG G Paddal nem tölthető le az alkalmazás. Kár pedig szívesen kipróbáltam volna.
-
Crafter32
őstag
válasz
alfaromeo33 #41 üzenetére
FB -n van hanghívás?
-
zseko
veterán
Köszi!
Igaz így nem nehéz jó hangminőséget elérni. Szerintem. Nem emlékszem már, hogy Skype-al vagy Viberrel próbáltam, valószínűleg Skype (még nem a windózos, hanem az 'eredeti'), akkor ha jól emlékszem ~45 perc beszélgetésem 'került' ~13-15Mb-ba. Hangminőségre az is jobb volt mint a sima telefon.
-
-
TIT
veterán
Faceval biztos nem beszélsz,amúgy meg ott a skype!
-
halkow
őstag
bíztos jó én még nem próbáltam az ismerőseim 99% a facebookot használja csevegésre úgyhogy nekem felesleges ez az app
-
sasa134
addikt
válasz
dokibacsi84 #32 üzenetére
"Android 4.0 and iOS 6 or higher is required"
-
-
Crafter32
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Vmit nagyon jól csináltál vagy ügyesen?!
Régen várt hír sokaknak itt , ahogy visszahallom. -
dokibacsi84
csendes tag
Nem kompatibilis az eszkozommel nem ertem.
-
solaris17
aktív tag
A flextronics óta messziről kerülöm a blackberry-t
Ti sem tennétek másként a helyemben.
-
kárátékutyá
őstag
válasz
sz.balazs.95 #24 üzenetére
Igen, köszönet a Mobilarénának.
-
alig telik el egy nap, hogy problémáztam a BB hanyagolása miatt és máris itt egy BB hír!
Köszönöm, minden elismerésem. -
sasa134
addikt
két BB10 teló közt :
(3G network)
•Voice chat (no video, no screen sharing) – an average of about 1-1.5 MB per minute
•Video call (no sharing the screen with a continuous sound) – an average of about 5-7 MB per minute
•Screen sharing (continuously changing images, documents, applications, the continuous sound) – an average of about 4-6 MB per minute -
zseko
veterán
biztos lehetsz benne. De nem tudom hogy működik, lehet ugyanazt a protokollt használja mint az 'igazi' BB, így ha tiltják azokat is tiltják, az meg tuti balhé lenne.
Engem meg az érdekelne, szép dolog a jó hangminőség, de milyen 'áron'? Adatforgalom tekintetében, meg túllépéskor lecsökkentett adatforgalom tekintetében.
-
Taky
senior tag
Lefrissítettem, de azt írja, hogy:
Nincs BlackBerry adat
A BBM nem tud csatlakozni a kiszolgálóhoz.
Próbálja újra később.
(BB Z10)Nem tudom mi lehet az oka...
-
Magyar csatornák újdonatúj BBM tagoknak: Hello, Nordic! Tematikus Lifestyle, reform gasztró, nordic sport..
És a rajongóknak:
C0036A536Légy naprakész!
-
Csapoati
nagyúr
Vajon ezt is blokkolni/korlátozni fogják a hazai "szolgáltatók"?
-
malnabokor
senior tag
Köszönjük szépen a hírt
És tényleg ki kell próbálni, úgy lehet hallani a minőségét
-
sefan67
aktív tag
This app is incompatible with your device.
T-Mobile LGE LG-D802Há mennyen már a ...
-
Syl
nagyúr
Nagyon szuper!
Már csak egy iPad verzió hiányzik (mert az iPhone verzió kicsit hülyén néz ki táblán).
-
Frigo
őstag
-
eventus
veterán
Hívás tényleg nagyon jó
Leírni nem lehet, próbálni kell
BBM képes (egyenlőre csak a saját telefonokon) a képernyő megsoztásra is hívás közben.
-
razzorr
őstag
Csak jönne már windózfónra!
-
Steve1207
veterán
Ha lesz videóhívás elkezdem rábeszélni az ismerősöket. Kellene végre egy rendes AIO app!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Diablo IV
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Filmvilág
- BestBuy topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged