- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Hová lett 1000 mAh?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
Nem is kell, ahogy nem is kell mindenkinek tabbal rohangálni. Aki ebbe belekezd, annak szinte biztos, hogy volt már otthon számítógépe. Még mindig jobb választás azt megtartani, a 10000-et meg elkölteni karácsonyra. Pl.: egy új égősor a fára, egy kis gyümölcs (merthogy az is kaja ám, nem csak az édesség), egy nyugodt vacsora az Asszonnyal/Emberrel valahol kettesben. Persze, ha pont most ment tönkre a PC és nincs is nagyobb igény, akkor megfelelő lehet, de én akkor sem venném meg az ellenségemnek sem ajándékba. Ez persze az én véleményem.
-
kelly416
veterán
válasz
gtasystem #21 üzenetére
"meg gyerekeknek összetörni teljesen jó.."
Nem is tudom... arra eléggé jó, csak össze ne vágja magát az alkatrészekkel, a folyadékok ne okozzanak bőrirritációt, le ne szippantsa a kis alkatrészeket... vagy ennyire kis gyereknek nem adunk tabletet? Tényleg nem, legalábbis a legtöbben. A többi meg nem töri össze szándékosan. -
kelly416
veterán
Én azért ezt meggondolnám. Kiadok 10000Ft-ot egy olyan gépért, amin max. netezni lehet, mert még az angry birds is szaggat, ha egyáltalán elindul. Multi tasking-ról ne is beszéljünk. Üzemidő majdnem a béka feneke alatt van, bár ez annyira nem gond, hiszen nem fogad el sim-et, így biztos otthon használom, ahol is van wifi. Hát, nem is tudom. Akkor inkább marad a jelenlegi asztali gép/laptop/bármi, amin netezek és nem idegelem magam egy ilyennel. Vagy hozzádobok még egy ennyit, és már kategóriákkal feljebb válogatok, esetleg használtban keresek még jobbat.
Ez arra jó, hogy Anyuci-Apuci haza vigye a gyereknek, az egy hét alatt elrontsa vagy kivágja az ablakon és megoldva a karácsony.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest