- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Ezt csak egy hiányként mondtam, leginkább az appokra célozva ezzel. Amúgy GPS-el mi volt a gond neked? Minimen simán talált jelet gyorsan, stabilan tartja. Amúgy frissítések. WP8 lesz rá? Stabilitás. Mindenki izéli az Androidot pedig szerintem a 2.3 már egy jól összerakott rendszer, kevés hibával. Olyan nagy lassúság soha se volt, nem vettem észre. Persze nem is vártam hogy olyan veszett gyors legyen, kielégítő volt sebességre.
Amúgy FPS játékok lehet nem mobilra valók, az csak egy komolyabb példa volt, fejből nem tudtam éppen mást ami van iOS-on, és Androidon is
Szerk: 4.1 meg mérföldkő lesz
Akkor már a legtöbb gyermekbetegségtől mentes lesz
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na az azért ég és föld kicsit szerintem
Én amit Marketplaceről hiányolok azok a komolyabb játékok. MC3 pl. tudtommal nincsen rá. Meg persze, nem tejfel az Android, de tisztesen működik, és legalább nyílt. iOS-ra mást nem is tudsz rakni, csak amit AppStore-ban találsz. Persze előnye mindegyik mobil oprendszernek van, ezt nem lehet vitatni. Ki ezt, ki azt ugye
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bitcoin Miner Eladó Bitmain Antminer S19 JPro 104 Th 3150 watt
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest