- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csakany2001 #56 üzenetére
Abban teljesen igazad van, hogy tokeltes telefon nincs.
A kijelzo eloben abszolute nem.gaz, sot...
A kamera is igen csak jo, nem latok benne nagy kivetni valot, igaz nem er fel a pixelhez, de rosznak egyaltalan nem neveznem. Videoban meg igen csak ott van. -
HUTCHDB
nagyúr
válasz
csakany2001 #54 üzenetére
De miert pont az s8-hoz kellene hasonlitani?
-
monti0222w
addikt
válasz
csakany2001 #24 üzenetére
Persze de az ár sem mindegy!
Nagyon nem!
Az Axon 7-nek van most a legkomolyabb külső hangszórója, persze én nem ezért vettem, mert ki sem használom, hanem a belsejében lévő AKM 4990 dac, hangchip, miatt.
A HTC 10-n én is gondolkodtam egy darabig, aztán mégsem. Valahogy az Axon 7-nél állt össze majd minden szempont. -
tomboy0013
veterán
válasz
csakany2001 #24 üzenetére
5X EU verziójánál biztos nincs így (5X-em volt és körül jártam a témát). De nem is lényeg, nem is az egyedi esetekről volt szó mint mondtam hanem az alap esetről. IMEI-s számla kell az EU modellhez és van gyári garancia ennyi a lényeg.
-
tomboy0013
veterán
válasz
csakany2001 #21 üzenetére
Ha valamelyik modellnél kiemelik, de eddig ez csak a G4-nél volt szóval ebből ne induljunk ki. Én a biztosat írtam.
-
monti0222w
addikt
válasz
csakany2001 #14 üzenetére
Elég ha ugyanazt a szintet hozza, a G6 Plus se rossz, tudom nem a flagship, nem a legújabb, stb. Pedig vannak hasonló zenei tudással rendelkező telefonok még a piacon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Poco F7 Ultra 512/16GB Black 3év garancia!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest