Android Oreóra vált a V30

Szépen bővül a kekszes Android használóinak a száma: az LG ünnepi ajándékaként (bár egyelőre csak Dél-Koreában) közzétette a 8.0-s rendszer verzióra váltó csomagot a V30-ra. Az olyan alapvető androidos újdonságok mellett, mint a kép a képben mód, vagy az értesítési pöttyök és csatornák, az LG az LDAC és saját felülete oldaláról is apró javításokat eszközölt.

Az always-on kijelzőre sajnos nem fér ki a teljes nevem
Android Nougattal és mindig aktív kijelzővel startolt el az LG V30, melynek oreós frissítése Dél-Koreában kezdődött meg [+]

Az 1,412 gigabájtot nyomó, vezetékmentes hálózatokon elérhető rendszercsomag tehát az LG anyaországában kezdte meg hódítóútját, amit remélhetőleg hamar követ a többi régió. Itthon persze továbbra is reménykedünk a jól sikerült, kitűnően szóló és kiemelkedő mozgó- és állóképeket készítő phablet megjelenésében.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Előzmények

  • LG V30-ra is elindul az Oreo beta

    Dél-Koreában lehetett regisztrálni a megjelenés előtti szoftver kipróbálására, aki sikeresen csatlakozott, már Oreót futtathat a V30-án.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

  • Két LG V30 modell is lesz

    Nem mintha a Plus olyan sokkal többet tudna, inkább hasonlít a gyakorlat a G6 és G6 Plus esetére.

Hirdetés