- Elődje legnagyobb hibáját javítja az iPhone 17e
- One mobilszolgáltatások
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Reklámok kikapcsolása Xiaomi, Redmi és Poco telefonokon
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- Google Pixel topik
- Fotók Google Camera Mod-dal (GCAM)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
eclipse19
üzenetére
Ja kérem, az esztétikáért meg kell szenvedni...
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.Mondjuk én azon is felhorkantam, hogy lecserélték az a három ikont arra a három mértani alakra. Ebből kb. a háromszög ami még hasonlít arra amit csinál. Persze, úgy se nézegeted őket, hanem tudod hogy melyik gomb hol van, ez igaz. Csak ilyen alapon a következő lépés az lesz, hogy mind helyén egy négyzet lesz, mert úgy még egységesebb. Aztán csak három kis vízszintes vonal. Aztán, mivel - mint mondtam - úgy is tudod hol vannak, nem lesz ott semmi, csak tudni kell, hogy azon a 3 helyen megérintve a telefont vmi történni fog. Über letisztultság. Ezen a ponton az 60+ generáció már csak WTF arccal néz, hogy ezt most miért...
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...
Új hozzászólás Aktív témák
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Lenovo Tab Plus TB351FU Új, bontatlan 8/256GB Luna Grey
- Apple iPad Air 2 128GB, Wi-fi, 1 Év Garanciával
- iPad 9th gen. 64GB WiFi asztroszürke
- LoopApple iPad 8 (2020) 10.2 128GB 91% akku + utángyártott érintőceruza
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 17 Pro Max Kozmosz - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- ICY BOX IB-158SSK-B 3,5 SATA merevlemez mobil rack (5,25 -be építhető)
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...