Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Android szakmai topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
nagyúr
válasz
eclipse19
üzenetére
Ja kérem, az esztétikáért meg kell szenvedni...
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.Mondjuk én azon is felhorkantam, hogy lecserélték az a három ikont arra a három mértani alakra. Ebből kb. a háromszög ami még hasonlít arra amit csinál. Persze, úgy se nézegeted őket, hanem tudod hogy melyik gomb hol van, ez igaz. Csak ilyen alapon a következő lépés az lesz, hogy mind helyén egy négyzet lesz, mert úgy még egységesebb. Aztán csak három kis vízszintes vonal. Aztán, mivel - mint mondtam - úgy is tudod hol vannak, nem lesz ott semmi, csak tudni kell, hogy azon a 3 helyen megérintve a telefont vmi történni fog. Über letisztultság. Ezen a ponton az 60+ generáció már csak WTF arccal néz, hogy ezt most miért...
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Automata kávégépek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- Interactive Brokers társalgó
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- Lexus, Toyota topik
- Kész, vége, ennyi volt: eladja tévés üzletágát a Sony
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Microsoft Surface Pro 5 Tablet - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Air 5 10.9 256GB WiFi tablet extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP850K-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondom KELL, mert különben sz*r vagy.
Kb annyira ügyelnek a praktikumra, mint a ruháknál (amúgy mindenki vmi military cuccban járna... fasza zsebek, nem szakad, könnyen mosható). Ezek már nem annyira műszaki cikkek szerintem.
És ekkor uncsi lesz a letisztultság, és megint jön barokk korszak...