- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeadHunter98
tag
válasz
Schuler888 #8 üzenetére
Ez engem a szeretett G2-mre emlékeztet, amin a hangszóró furat lent mind a két oldalt volt. Később kiderült, hogy az egyik szólt csak, a másik mikrofonként szolgált. Azonban úgy sem lett volna igazán sztereó mivel a két forrás nagyon közel volt egymáshoz és egy irányból szóltak. Messze lett volna így is, úgy is a HTC féle Boomsoundos megoldástól (M7, M8). Én hamar túltettem magam rajta.
Szerintem ez egy olyan lépés, amit egy ismert márka ami már sokat tett le az asztalra könnyebben eltud játszani a sok laikus vásárlóval, mint egy feltörekvő akinek bizonyítania is kell. Az infinix nálunk lehet, hogy noname, de a célpiacon (pl. India) már egy ideje jelen van, és gondolom azért ott sem a leghátul van. A legtöbb embernek fel se fog tűnni. Azok közül akiknek pedig igen, azok eltudják nézni. Aztán van azon kevés réteg, akinek ez érvágás. Ők viszont nem bírnak akkora jelentőséggel, hogy a statisztikai hibahatáron túl befolyásolják a profitot. -
HeadHunter98
tag
Kicsit utánanéztem, és tényleg hasonlít a Camera GO a rendes gcam-ra. Night Mode már van, amit igazából már csodának tartok, hogy egy belépőszintű telefon képes rá. A HDR-re leszek igazán kíváncsi, hogy mennyire tudják optimalizálni. Mennyire fog hasonló érdemű eredményt (ugye az olcsó, kicsi szenzorból) hozni, mint jelenleg a közép-felső kategóriás telefonokon. A mai csúcskategóriás telefonokon ugye már nem feltétlen van rá szükség, vagy inkább egyre kevesebb szituációban.
-
HeadHunter98
tag
Szerintem egy ilyen számításkapacitású készüléktől ne várjunk csodát ha gcamről van szó. A Google féle HDR algoritmus azért zabálja a processzort és a RAM-ot így nem feltétlen fog hatékonyan működni. Nagyon sokáig tart egy kép elkészítése, vagy a memória kifogy és a rendszer megöli az appot. Javítsatok ki, ha tévedek. :)
-
HeadHunter98
tag
Személyesen nem próbáltam még az Android GO-t, de alapvető felhasználásra kimondottan jó lehet. Gondolok itt e-mail, telefon, egy kis böngészés vagy YouTube-ra.
További plusz, hogy így tölteni sem kell naponta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Death Stranding (PC)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest