Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Garmin topik
- iPhone topik
- Mától kapható az EarFun Clip 2
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vassili_Zait
senior tag
Hát... én akkor kezdtem el WP-t használni mikor a mágikus 50k-s alkalmazás kínálatot lépték át... akkoriban tényleg szomorú voltam, mikor nem találtam egy egy android alatt jól megszokott appot...de a rendszer egyszerűsége, és stabilitása kárpótolt mindezért... technikai okokból visszatértem a droidra, és mikor tengeribeteg lettem a lagtengeren eltöltött hónapok után(megjegyzem egy aktuális HTC csúcsmodellt használtam...) és visszaváltottam immáron WP8-ra meglepve tapasztaltam, hogy brutálisan nagyot fejlődött maga a rendszer is... és az alkalmazás kínálat is... szinte már alig alig van olyan app, ami nekem hiányozna... és sok olyan van ami droidra nincs, de sokkal ötletesebb vagy éppen csak jobb mint a droidos alternatíva... Én ekkor kezdtem el érezni az áttörést...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4684
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
- 271 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (multitouch) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest