- iPhone topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
viw
aktív tag
h könnyebben döntsek, csináltam egy "elemzést".
felsoroltam az összes tulajdonságot, funkciót, elemet, amit használok, használnék, és ezeket súlyoztam (1-5) aszerint,h. mennyire van rá szükségem, mennyit használom. majd az adott funkció mellé azt írtam fel súlyozással (1-5) ,h. wm és android rendszeren ez melyen mértékben használható, mennyire igényes a megvalósítása.
nagyon érdekes eredmény jött ki! és bizony az android javára. (de furi ezt kimondani wm-es létemre- mindkettőben megvannak: közel azonos eredmény jött ki. (hívás, sms, naptár, stb.)
- különbségek: több "hiányzik" a wm-ből. (ár, kezelhetőség, spec. programok, egyszerűség, stb.)
- és a lényeg: magas súlyozással számolt funkciók. (hivás, spec. programok, "szépség", stb.) ez a fenti két nézőpontot is részben magában foglalja: android a győztes.a listám majdnem 40 pontot tartalmaz, kb. ennyi ami szempont lehet számomra a választáshoz.
hogy őszinte legyek, meglepődtem az eredményen, ugyanis szándékosan kicsit alul pontoztam az androidot,h. csökkentsem a rám gyakorolt "jé ez új akkor biztos jó" hatását, ill. azért is mert csak párszor nyomkorásztam, jobbára innen, meg netezés eredményeként ismerem.
másik meglepetés az volt,h. míg bizonyos funkciókat majdhogynem nélkülözhetetlennek tartottam, valójában nem azok, ill. ,h. jóval kevesebbet használom, mint gondoltam. (rajzolás, szociális hálózatok)egyszóval: erősen sansz-os,h. a következő telóm androidos lesz!
valamint szeretném kiemelni,h. egyrészt tudom,h. nem 100%-ig megbízható az elemzés (elfogultság, android szerény ismerete), másrészt a fentiek csak rám vonatkoznak, vagyis a saját szempontjaimat vettem figyelembe.: Neked, valószínű más eredmény jönne ki!
köszi a segítséget!
-
X-Master
tag
Már nem is kell, az x10 ,mer éppen most tudtam meg hogy nem is oled-es a kijelzője, akkor meg már csak kamerában jobb mint a hd2, azér meg nem kell, nekem a hd2-é is tök jó.De az elejére azér tehettek volna egy másodikat videótelefonáláshoz mennyivel lett volna nagyobb?, bár a 6680-asomon se használtam sohaezt a funkciót.Egyszer majd lehet hogy kipróbálom de használni nem fogom mert egy forinttal nem fizetnék azér többet mint egy normál hívásért.De ha lenne ilyen baráti ingyenes hívásos konstrukcióban az jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest