- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaserLord
csendes tag
Akkor mondok egy még érdekesebbet: A privát s21 Ultrán működik a magyar diktálás a céges s21-en meg magyarul olvassa be az angol hibaüzenetet "sorri, áj...."
Már mindent kipróbáltam, amit bármelyik fórumon írtak, sorról sorra végig néztem minden beállítást, és továbbra sem találtam megoldást"Reggel kilenc előtt már látok... Csak még nem hiszem el..."
-
modeller
aktív tag
Én sem értem egészen. Hivatalosan mondjuk nincs is magyar assistant, tehát az assistant beállitásokban nem lehet magyar hangot beállitani.
Magyarul egyedül a billentyűzet tud, de látszólag a cim begépelésekor előjövő textbox-hoz tartozó hanggépelés gomb nem a billentyűzet funkcióját hivja meg, hanem az assitant-ot. Elvégre ott teljesen más dolgokat is lehet kérni, tehát mondjuk AA térképben vagy és hangutasitással simán mondhatod, hogy play spotify és elinditja a zenét, mig ha ezt a billentyűzet hang alapú gépelésének mondanád, abból nem lenne semmi, max begépeli.Tehát a nagy kérdés, hogy a régebbi telefonokban, miért és hogyan van mégis magyar assistant.
Új hozzászólás Aktív témák
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest