- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
LaserLord
csendes tag
Akkor mondok egy még érdekesebbet: A privát s21 Ultrán működik a magyar diktálás a céges s21-en meg magyarul olvassa be az angol hibaüzenetet "sorri, áj...."
Már mindent kipróbáltam, amit bármelyik fórumon írtak, sorról sorra végig néztem minden beállítást, és továbbra sem találtam megoldást -
modeller
aktív tag
Én sem értem egészen. Hivatalosan mondjuk nincs is magyar assistant, tehát az assistant beállitásokban nem lehet magyar hangot beállitani.
Magyarul egyedül a billentyűzet tud, de látszólag a cim begépelésekor előjövő textbox-hoz tartozó hanggépelés gomb nem a billentyűzet funkcióját hivja meg, hanem az assitant-ot. Elvégre ott teljesen más dolgokat is lehet kérni, tehát mondjuk AA térképben vagy és hangutasitással simán mondhatod, hogy play spotify és elinditja a zenét, mig ha ezt a billentyűzet hang alapú gépelésének mondanád, abból nem lenne semmi, max begépeli.Tehát a nagy kérdés, hogy a régebbi telefonokban, miért és hogyan van mégis magyar assistant.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DUNE médialejátszók topicja
- Apple asztali gépek
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Turtle Beach Atlas Air - újszerű állapotban- eladó
- Montech King 95 Pro házikó egy halom ventivel, esetleg Thermalright AIO-val
- Csere is érdekel! Canon C100 super 35mm cinema kamera +Canon EF-S 18-135 obi +Power Zoom adapter
- HP OMEN 17" Gamer laptop , RTX 4060 , R5 8645HS , 16GB DDR5
- Eladó egyben 17 db HDD
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest