- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
meghallgattam itt a wave, és jelentem, szerintem csodás hangja van.
egyébként tök bizalmatlanok vagytok, nem is értem. tucatszámra tudnék mutatni teszteket/véleményeket ahol kiemelik mennyire szépen szól a wave és ti mégis ennyire kételkedtek. én nem tettem, megvettem. nagyon is jól tettem. hálistennek. -
renato
aktív tag
Hát szerintem meg totál tévedésben vannak egyesek.
A Sansa Clip kábé 10ezer forint. Ebből vegyük le a kezelőszerveket, a kijelzőt, a műanyag burkolatot meg mindent. hagyjuk meg magát azt, ami a hangot szolgáltatja. Mennyibe fájhat? Tegyük fel, hogy az a legdrágább legyen 6 ezer forint.Most szerinted, egy 6ezer forintos valamit nem lehet beépiteni a wave-be?
nah ne viccelj
Erre azt mondanád, hogy nem, nem fognak, mert az üzletpolitika azt kívánja, hogy az mp3 és pmp-k kapják meg a szebb hangot etc. persze. Akkor azt áruld el nekem, hogy a PMP közütt miért nincs samsung amoledes nagyfelbontású készülék? hoppá, a wave már PMP-t is megeszik reggelire. Ez van. Akkor most mi van? A samsung tuti elcseszett valamit.
Kicsit ellentmondásos nekem. Fent azt vázoltam, hogy videólejátszásra nincs még egy olyan PMP mint a wave. Pedig a PMP elvileg direkt erre lett kitalálva.
-
renato
aktív tag
Ez hatalmas baromság és klisé. A Sasmsung Wave a legjobb példa erre, már az is elég szépen szól elvileg ugyanaz a hangkeltő van benne, mint a samsung p2ben, p3-ban. Pont az üzletpolitika és a konkurencia miatt lesznek az okostelefonok is minden szinten egyre jobbak. És igen, bizony itt a hangra is rámennek majd. A Cowon sem ülhet a seggén, ha nagy nyereséget akar bizony nyitni kell az andriodos, netezős kütyük felé, mert a sima PMP ma már kicsit kevés. Még nekem is, aki pedig totál zenebuzi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Google Pixel topik
- Netflix
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- További aktív témák...
- Bontatlan Apple 96W USB C hálózati adapter (töltő) eladó
- 16GB RAM 1TB Háttér 10,1" NoName
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- BONTATLAN STEELSERIES TERMÉKEK BOMBA ÁRON! ÚJ, AZONNAL ÁTVEHETŐ!
- ASUS ROG Strix Scsr 16 G634JZR i9-14900HX, 32GB DDR5, RTX 4080 (2027.08-ig garis)
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest