- Mobil flották
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
Új hozzászólás Aktív témák
-
renato
aktív tag
meghallgattam itt a wave, és jelentem, szerintem csodás hangja van.
egyébként tök bizalmatlanok vagytok, nem is értem. tucatszámra tudnék mutatni teszteket/véleményeket ahol kiemelik mennyire szépen szól a wave és ti mégis ennyire kételkedtek. én nem tettem, megvettem. nagyon is jól tettem. hálistennek. -
renato
aktív tag
Hát szerintem meg totál tévedésben vannak egyesek.
A Sansa Clip kábé 10ezer forint. Ebből vegyük le a kezelőszerveket, a kijelzőt, a műanyag burkolatot meg mindent. hagyjuk meg magát azt, ami a hangot szolgáltatja. Mennyibe fájhat? Tegyük fel, hogy az a legdrágább legyen 6 ezer forint.Most szerinted, egy 6ezer forintos valamit nem lehet beépiteni a wave-be?
nah ne viccelj
Erre azt mondanád, hogy nem, nem fognak, mert az üzletpolitika azt kívánja, hogy az mp3 és pmp-k kapják meg a szebb hangot etc. persze. Akkor azt áruld el nekem, hogy a PMP közütt miért nincs samsung amoledes nagyfelbontású készülék? hoppá, a wave már PMP-t is megeszik reggelire. Ez van. Akkor most mi van? A samsung tuti elcseszett valamit.
Kicsit ellentmondásos nekem. Fent azt vázoltam, hogy videólejátszásra nincs még egy olyan PMP mint a wave. Pedig a PMP elvileg direkt erre lett kitalálva.
-
renato
aktív tag
Ez hatalmas baromság és klisé. A Sasmsung Wave a legjobb példa erre, már az is elég szépen szól elvileg ugyanaz a hangkeltő van benne, mint a samsung p2ben, p3-ban. Pont az üzletpolitika és a konkurencia miatt lesznek az okostelefonok is minden szinten egyre jobbak. És igen, bizony itt a hangra is rámennek majd. A Cowon sem ülhet a seggén, ha nagy nyereséget akar bizony nyitni kell az andriodos, netezős kütyük felé, mert a sima PMP ma már kicsit kevés. Még nekem is, aki pedig totál zenebuzi vagyok.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest