- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Redmi 13 4G
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Az, hogy egy kijelző rezisztív, hogy függ össze azzal, hogy jó-e a ceruza hozzá? HAsználtál már egyáltalán stylust? Ezt emiatt kérdezem:
"de a mindennapokban elképesztően kényelmetlen tud lenni, hogy mind a két kezét lefoglalja az embernek egy egyszerű telefonhívás is"
és ennek sincs sok köze a ceruzához:
"A másik, hogy sokkal érzékenyebb egy rezisztív kijelző, ezért kell hozzá mindenféle fólia."
Amúgy próbálj már meg 2"-on ujjbeggyel pontosan eltalálni mondjuk egy betűt... épp ezért írtam, hogy a mai fiatalság nagy része, aki életében először érintővel egy iPhone-on vagy más high-end nagy kijelzős kütyün találkozott, biztosan csak fikázni tudja a stylust - teljesen alaptalanul, igazodva ahhoz a felfogáshoz, hogy az nem trendi.
Sajnos az MS-t is emiatt éri sok kritika, pedig azok már akkor érintős cuccokat adtak ki, amikor sokan még csak tervben voltak. De hát ez van, változik a világ.
-
Igen, ez a kijelzőméret is igényli, de ez az ázsiai írásjelek miatti igény eddig fel sem merült bennem... pedig tényleg jogos.
-
Nem nagyon értelek titeket... annak, hogy kihajtható és stylus, mi köze van Kínához? A stylus egészen a 90-es évek végétől van használatban, én szeretem a mai napig. Az, hogy a fiatalok azonnal utálják, mert nem trendi nem jelenti azt, hogy adott esetben nem lehet praktikus. Ekkora kijelzőn jobb is, mint ujjal babrálni, szerintem. A hardver adott volt, a Motorola a szoftveres részt alakította át, ami eddig is linux volt, csak zárt.
Aki meg ismeri a Ming-et, az tudja, hogy a fedlap mindig ilyen volt. az alsónál a Motorola jel alatt van a hangszóró is.
(#6) Ricardo:
Ebben egészen biztos vagy, hogy csak a kínai karakterek miatt van stylus?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Hardcore café
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AI-séf főz a dubaji étteremben
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest