- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
dannyl
addikt
válasz
agressor12 #45 üzenetére
Nem arra gondolt a kolléga
nem "új"lenyomat, hanem UJJlenyomat
-
Saccco
nagyúr
válasz
agressor12 #42 üzenetére
Hát még a régi.
-
MikeWazowski
veterán
válasz
agressor12 #40 üzenetére
Nagyszerű!
-
tixem
addikt
válasz
agressor12 #24 üzenetére
Telesírhatod a világot, akkor is optikai lesz benne és ha már a Samsungról beszélsz, pontosan azért nincs az idei telefonjaikban ilyen technológia, mert nem megbízható. Vágod?
Egy flagship-ben hogy néz már ki egy olyan ujjlenyomatolvasó ami hol működik, hol nem? A Samsung csak egy példa volt. Meg lehet sértődni a velük való példálózáson, de én még nem találkoztam olyan csúcstelefonjukkal az utóbbi pár évben amiben félmegoldások lettek volna. Igen valóban, nem az innováció élharcosai, és akkor mi van? (bár remélem azért a változtatható apertúráról, vagy az edge kijelzőről hallottál már, ahogy az eddig egyedülálló tollról is, ami nem innováció, csak egy mezei extra ami ellenben piszkosul hasznos)
Amit beletesznek a telefonjaikba az működik és kiforrott. Lehet nem a legújabb, de nem azon szutyakolsz egy 330 ezer Ft-os telefonnál, hogy most akkor ha rakok rá védőüveget buktam a touch id-t, ha nem rakok rá akkor meg széjjelkarcolódik a kiijelző (Mate 20 pro). Szuper innováció, de én köszönöm szépen, inkább akkor maradok a technológiailag visszamaradott Samsungnál ez esetben és megvárom amikor majd működik normálisan is és belekerül a következő Note-ba vagy S nemtudom mennyibe és nem kall aggódnom, hogy a védőüveggel bukom a biometrikus azonosítást.
További kellemes duzzogást, viszlát. -
Juhaszatti
addikt
válasz
agressor12 #24 üzenetére
Változtatható rekeszértékű kamera megvan?
Egyébként nem a Samsung a lényeg ebben, hanem hogy nincs kiforrott technológia erre. Mindenki optikait használ jelenleg, aminek vannak gyerekbetegségei. Jövőre érkezik a fejlettebb megoldás, erősen valószínű hogy a 7-es OnePlusban már az lesz, ebben még nem. Ahogy egy idei telefonban sem.Egyébként nem a Samsung, OnePlus stb fejlesztésein múlik ez. A Qualcomm fejlesztését használják a gyártók ezen a téren is.
-
tixem
addikt
válasz
agressor12 #13 üzenetére
Fogalmad itt neked nincs semmiről. Optikai szenzor lesz benne, amiről mindeki tudja, hogy ezektől a hibáktól szenved. A Samsung is jövőre jön ultrahangossal, majd biztos a Oneplus lesz az első egy 600 dolláros telefonnal mi? Nyilván
-
gippazoid
őstag
válasz
agressor12 #13 üzenetére
Máshol már megírták, hogy optikai (a kevésbé pontos) szenzor lesz, nem ultrahangos. Itt nem írtak erről semmit, pedig időnként elejtenek némi infó morzsát - pl. mint ezt az éjszakai módos hírt is ami nem oszt nem szoroz, csak fenntartja az érdeklődést, meg a kattintásokat. De a lényegi infót egy általános híroldalról kell megtudnom... Szégyen. Én meg kikapcsoltam a kedvükért az adblock-ot...
Galaxy A7-et se képesek letesztelni, pedig már hetek óta kapható és eleve nem túlárazva indul mint a többi Samsung. Érdekelne, de itt tesznek rá a srácok, helyette olvashatom, milyen fasza a 300e Ft-os Honor amit biztos óriási többség fog vásárolni (de jó is lenne ha havonta keresnék ennyit... és még akkor se adnám ki érte ezt az összeget - de más telefonért se).
-
dannyl
addikt
válasz
agressor12 #13 üzenetére
Én nem a károgók közt vagyok, de a fordított kijelzőt sose bocsátom meg OP-nak... Azt is kiadták, és kussoltak.
-
törölt tag
válasz
agressor12 #13 üzenetére
Mint például az USB2.0 portot?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest