- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
#16820480 #32 üzenetére
Örülök, hogy nektek ezzel nincs gondotok. Nekem van, munkámból és a hobbimból adódóan is elő-előfordul, hogy a telefon találkozik homokkal, hol a ruhámról, hol a kezemről, véletlenül kipottyan a kezemből, zsebemből a porba stb. Elég ha pár kósza homokszem az ember zsebébe kerül, csuda dolgokat tud művelni. Ezért is van rajta védőüveg és batár nagy armor. Máshogy ezt nem lehet kivédeni, még így sem teljesen. Mondjuk én valószínűleg a userek kis százalékát képviselem aki ilyen körülmények között is használja a telefonját, de nem kell messzire mennem, baráti körben és a családban is ha új telefont vesz valaki akkor vagy rajtahagyja a gyári védőfóliát (ami ha normális sokáig bírja, OP3-on nekem másfél évig bírta amíg el nem adtam), vagy pedig azonnal védőüveget pakolnak fel, ez kb az első amit megtesznek. Lehet indokolatlan és nem véd semmitől ha a telefon tényleg csak az ember zsebe és az íróasztal közt vándorol, de sokaknál ez már reflex, hogy pakolnak valamit a kijelzőre.
Jövőre jönnek az ultrahangos leolvasók, majd meglátjuk hogyan teljesítenek utólagos védelemmel. Addig is köszönöm de nem kérek ilyen félkész megoldásokból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anime filmek és sorozatok
- Nyaralás topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen monitort vegyek?
- Austin F.: MOD Android: Appok teljes képernyőn – immerzív mód
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 14 PRO 5 G 8/256 DUAL garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- szinte új iPhone 16 Pro 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia adapter
- ÚJ SAMSUNG Galaxy Z Fold 7 256GB / 512GB / 1TB
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest