- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
Új hozzászólás Aktív témák
-
assemble
addikt
Mert a HTML5 nem hagyja hogy optimalizáció nélküli szarokat gyártsál? JS-ben csak olyan optimalizált kódot lehet írni? Ezt remélem viccnek szántad. Ami azt illeti, az eddigi HTML5 oldalak amiket láttam, nagyságrendekkel rosszabb teljesítménnyel és rosszabb kinézettel futottak, mint a flash-ben írt társaik.
#94: Ami azt illeti, sokkal inkább fagy szét és eszi meg az erőforrásokat mint a flash az eddigi tapasztalataim alapján, plusz soha nem látott kompatibilitási gondok egész garmadáját hozza elő, amivel flash-ben soha nem volt gond. Számtalan eszközön, OS-en, böngészőn próbáltam már.
-
assemble
addikt
Ehhez képest mobilról látogatva eddig pont minden tartalmat meg tudtam nézni (flash-et is), innentől viszont 4.1-en már lehet hogy nem fogok tudni.
Arra pedig kár várni hogy csak úgy varázsütés szerűen mindenhonnan eltűnjön a flash, mert még garantáltan sok helyen jelen lesz, évekig. Még akkor is ha a HTML5 egy kész szabvány lenne ami teljes egészében ki tudná váltani (ettől a valóságban nagyon-nagyon messze van sajnos), egy több évtizede jelenlévő web-es technológia nem fog csak úgy hipp-hopp eltűnni.
buvartacsko: ahogy látom egyetlen olyan komment sem született itt aminek a tartalma akár csak hasonlítana arra amit épp kifiguráztál. Azért nice trolling a levegőbe, amivel pont a saját álláspontodat minősíted.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó karcmentes állapotban levő Xiaomi 14T 12/256GB / 12 hónap jótállás
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest