- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
PAtr0n
addikt
válasz
johny dragon #53 üzenetére
A női vásárlóknak nem lehet nagy telefont eladni?
A közvetlen haveri körömben 2 csajnak van X10-e (mert a kicsi nem jött be) és 2 srácnak meg mini pro-ja. Most akkor hogy is van ez? :-)
Azt meg hogy érted, hogy vannak menő droidos telcsik, de nem szifon szint? Milyen szintet nem ütnek meg? Érdekelne!kristof83:
A fehér nekem bejön, teljesen más érzést kelt bennem a látványa mint a fekete, pedig még csak képen láttam.Edenyke:
"Pedig nem is gyári optimalizált rom volt, hanem főzött."
Androidnál, pont, hogy nem a gyári az optimalizált, legalábbis az esetek többségében. ;-)joey20:
Nem idióta, csak sz*rik rá, mert nem érdekli, nem használja ki, mert nem a tudása miatt vette azt amit vett, hanem mert szép, és látta a reklámokban. Mellesleg nekem is fontos amit linkeltél. -
kristof83
aktív tag
válasz
johny dragon #58 üzenetére
pont ezért írtam hogy menő...
-
papi77
addikt
válasz
johny dragon #21 üzenetére
Aki + ennyire 2.2-t akar az X10-esre, annak ott az XDA! Ennyi...
-
Rém
tag
válasz
johny dragon #17 üzenetére
Az Se nem frissíti tovább az X szériáját, a 2.1 Android lesz a hivatalosan elérhető legfrissebb Android. Mondjuk a nem hivatalos is megfelel a célnak
-
BoB
veterán
válasz
johny dragon #17 üzenetére
"Máshol azt olvastam, hogy ezen 2.3 lesz..."
Az Arc-on, ami még csak most lett bejelentve de még nincs forgalomban, az lesz, mert azzal jelenik majd meg. Az eddigiekre nem lesz.
"Egyébként meg ha lesz Gingerbread frissítés az X10 szériára, az legkorábban Augusztusban várható"
Előtted két hozzászólással írtam hogy NEM LESZ. Nemhogy Gingerbread, még Froyo sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest