- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltti
senior tag
Az igaz, havernak vett az öcsém egy használt T-Mobile G1-et , mert mondta neki hogy vegyen valami jót, hát az volt a legolcsóbb androidos telefon
(aminek billentyűzete is van), de ő soha nem fogja kihasználni a telefont. Egy 2 hét után azon csodálkoztam hogy nem tudta hogy úgy kell ékezetes betűt írni (tartani kell a billentyűt) Ráadásul öcsém rátette neki a Cyanogen Modot de az meg csak Angol , de jó az mert android 2.2-es azt mondta
.
Ez egy klasszikus példa arra hogy nem szükséges mindenkinek a legjobb szoftver valamiből amikor csak hívásra használja. -
joey04
titán
Olyan nincs, aki ebből semmit nem élvez(ne). Ez nem arról szól, hogy van x funkció, amit nagyon vár egy 1.0-ás user. Hanem pl a mt billentyűzet. Ember nincs, aki ezt várná, magától. aztán ha bekerül a rendszerbe, élvezi, bár tudni továbbra sem fogja, hogy mitől lett jobb. Azért, mert nem tud róla, és nem várja tudatosan, attól még hiányzik neki.
-
kristof83
aktív tag
PAtr0n:
Thenk Júúú, végre valaki válaszolt!!!
Szerintem bepróbálok újra egy fehér X10-est, mert azóta nem láttam szebb érintős telefont... (illetve most az arc-ot)
Volt szifon 4-em is, szerettem nagyon (mos egy pad pótolja az iOs által keletkezett űrt), de kicsit unalmas volt hogy 15 és 50 év között mindenki azzal gizdázikAmúgy minden szifonnal ez volt a bajom, 2-3 hónap után...
Nem vagyok nagy androidos, de ellene se vagyok egyik oprendszernek sem szóval jöhet az X10.
Mondjuk egy WP7-es telót nagyon szeretnék, de sajnos még egyet sem adtak ki ami tettszene, vagy legalább egy kicsit is jól nézne ki (meg nekem az LG, HTC, és Samsung kizárva).Ja és a szoftververziót illetően senkinek ne legyen kétsége arról hogy az átlag vásárlók akik a piac kb.90százalékát kiteszik sz@rnak bele hogy a telefonon most 1.6 vagy 2.1 vagy akármi más van, mert fogalmuk sincs ezekről a dolgokról. Ránéznek egy telefonra, és ha látják hogy érintős, meg jól néz ki, akkor már jöhet is mert az biztos egy tuti fasza "OKOSTELEFON"
Hihetetlen !!!!!!!
-
johny dragon
aktív tag
Az X10 miniből talán azért adnak el annyit, mert a női vásárlóknak nem lehet nagy telefont eladni, és sokan szeretnek kifejezetten kis telefont telefont venni, nemtől független, de azért főleg a nők. Ők valószínűleg a legkisebb Androidos készülékre fognak bukni, ami az X10 mini, ha SMS-ezni/mailezni is szeretnének, akkor az X10 mini pro. Ennyi a titok nyitja. Egyénként a "normál" X10 eladásait vesd össze az SGS-ével, valszeg utóbbiból fogyott több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Excel topic
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Gitáros topic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Utolsó 3db - KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest