- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Befutott a megígért HRV-mérés a Withings órájára
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
engusz
veterán
A nagyobb gyártók Android rendszerei használhatóak. Sőt, létezik olyan telefon is, ami 1.6-os rendszerrel fut, de saját kezűleg belefejlesztettek olyan szolgáltatásokat, amiket csak a <2.1-es rendszer hozott magával.
Inkább az apróbb bugok javítása, illetve a szoftverek (többnyire alap funkciók) frissítése a fájó pont. Engem az "improved camera" és "improved performance" hoznak lázba. De egy Wifi/Bluetooth Tethering-nek is örülnék.
-
Gengi
senior tag
Pont ezt szidja mindenki. Illetve neked mint potenciális felhasználónak. Nem mind1? Hogy mások mivel döcögnek? Nekem az a lényeg ,hogy az én készülékem frissüljön. A többi már nem az én dolgom. A magyar piacon pedig 1.6-al csak az SE gizdáskodik. A Többiek már 2.1-2.2-vel tolják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- BestBuy ruhás topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Horgász topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Poco X4 GT - 8/128 - szürke
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest