- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát most egy kicsit elbizonytalanítottál. Eddig tök jó márkának véltem, hiszen az ismerőseimnek több éves cuccaik vannak, és egyáltalán semmilyen panaszuk nem volt. Majdnem én is vettem 1et, de ugye a manfi mellé felesleges.
Annak ellenére, hogy honnan származik, önálló designnal rendelkezik. Fejeit messziről felismerni, állványaik sem összetéveszthetők a többiekével. Abból a körzetből sztem a legjobb. Sőt, az a fej, amit én próbáltam, az nem bukott berögzítéskor. Nem egy Arca Swiss fej, de pár évig elmegyegetnek a nagyobbak.
Innentől 2x is meggondolom, hogy ajánljam akárkinek is.
Remélem te azért még sokáig tudod használni, és elégedett leszel vele. -
kiskornel
addikt
"A megoldás: be kell szereznem egy olyan "csavarhúzót", amit más gyártók adnak a fejekhet, azzal kényelmesebb lesz a használat."
Neeeem. Semmilyen csavarhúzót nem kell használnod. Remélem nem tévedek, de az összes ilyen csavar használható a kereskedelmi forgalomban levő pénzérmékkel. Sztem a legnagyobb ez esetben az 50Ft-os pénzérme lesz, mert a 100-as már túl dundi.
De az egyik csavarkulcsnak is olyan a pereme, amivel ezt meg lehet szorítani. Ronda kínai fejnél még addtak hozzá egy tájékoztatót is, amiben ábrázolták.
Szvsz azt a fülecskét csak dísznek, vagy inkább akadálynak rakták oda... Sztem ne használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PlayStation 3
- Elektromos autók - motorok
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Mobil flották
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest