- iPhone topik
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Műholdas AI chippel fedné le a bolygót a Samsung
- Hivatalos infók a Nothing Phone (3a)-ról
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskornel
addikt
Hát most egy kicsit elbizonytalanítottál. Eddig tök jó márkának véltem, hiszen az ismerőseimnek több éves cuccaik vannak, és egyáltalán semmilyen panaszuk nem volt. Majdnem én is vettem 1et, de ugye a manfi mellé felesleges.
Annak ellenére, hogy honnan származik, önálló designnal rendelkezik. Fejeit messziről felismerni, állványaik sem összetéveszthetők a többiekével. Abból a körzetből sztem a legjobb. Sőt, az a fej, amit én próbáltam, az nem bukott berögzítéskor. Nem egy Arca Swiss fej, de pár évig elmegyegetnek a nagyobbak.
Innentől 2x is meggondolom, hogy ajánljam akárkinek is.
Remélem te azért még sokáig tudod használni, és elégedett leszel vele.
-
kiskornel
addikt
"A megoldás: be kell szereznem egy olyan "csavarhúzót", amit más gyártók adnak a fejekhet, azzal kényelmesebb lesz a használat."
Neeeem. Semmilyen csavarhúzót nem kell használnod. Remélem nem tévedek, de az összes ilyen csavar használható a kereskedelmi forgalomban levő pénzérmékkel. Sztem a legnagyobb ez esetben az 50Ft-os pénzérme lesz, mert a 100-as már túl dundi.De az egyik csavarkulcsnak is olyan a pereme, amivel ezt meg lehet szorítani. Ronda kínai fejnél még addtak hozzá egy tájékoztatót is, amiben ábrázolták.
Szvsz azt a fülecskét csak dísznek, vagy inkább akadálynak rakták oda... Sztem ne használd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 3xxx "Ivy Bridge" (LGA1155)
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Automobilista 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Tippmix
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- OLED monitor topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- Hisense M2 Pro Lézer Okos Projektor // Számla+Garancia //
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Videókártyák
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Neeeem. Semmilyen csavarhúzót nem kell használnod. Remélem nem tévedek, de az összes ilyen csavar használható a kereskedelmi forgalomban levő pénzérmékkel. Sztem a legnagyobb ez esetben az 50Ft-os pénzérme lesz, mert a 100-as már túl dundi.