Új hozzászólás Aktív témák
-
Tigerclaw
nagyúr
Továbbra sem biztos, hogy leesett.
Ahogy én értem, nanoméretű egyszerű funkcióval bíró analóg áramkörblokkokat kötnek össze tömbökbe (valószínüleg a tömbök összekötésére szolgáló kapuáramkörök vezérlésével - gyakorlatilag a vezetékeléssel - lehet programozni) A gyorsaságát elvileg az adja, hogy nem számol, hanem csak a fizikának engedelmeskedve a bemenetektől függően beállnak a kimenetek. Valami olyan lehet, mint a régi analóg számítógépek, csak a nanoméreteket felhasználva a rengeteg analóg áramkörblokk miatt bonyolúltabb lehet az intelligenciája. Azt mondjuk nem teljesen értem, hogy pl. képfeldolgozáshoz ha egyszerre akarnának megadni minden adatot, akkor nagyon sok bemenet kellene. Persze lehet, hogy nem egyszerre, hanem folyamatosan kapja és a végeredmény rögzítése is folyamatos az időben. Szerintem ez főleg célfeladatokra lehet jó. A blokkok összekötésére szolgáló vezetékrendszer is nagyon komoly lehet, rengeteg kapuval.
Persze ez csak az én értelmezésem. Lehet hogy semmi köze nincs a valósághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Óvodások homokozója
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Építő/felújító topik
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged